29 mars, 2024

Dagens: I wish upon a star…

Idag går vi båda omkring här hemma och mår dåligt. Anders eftersom det är fars dag och han, ja, förvägras att vara pappa och jag pga Nailmail. Det har ju varit mässa i helgen och jag gav Helén 3500 flyers att dela ut. Jag har ingen aning om hon har lämnat ut alla eller inte – men ingen har blivit medlem med den rabattkoden.

Lifestyle kommer ut nästa vecka, och blir resultatet lika dåligt måste vi nog tänka om. Då har vi provat nästan alla marknadsföringsidéer förutom telemarketing och ingen har egentligen fungerat.

Nu ska vi strax äta nåt ”vi tar vad vi har i kylen/frysen”-middag och sedan gå hem till pappa. Jag har ingen present tyvärr, mitt konto är helt tomt och övertrasserat så han får nöja sig med mitt sällskap. Hoppas de inte är osams idag med, de är båda sjuka och trötta så de har nerverna på utsidan. Jobbig situation… :(

Dagens är superenkel, Mac-pigmentet Blue målat som en eyeliner runt yttre delen av ögat, samt ett rouge som heter Desert Plum tror jag över hela ögonlocket. Jag har justerat efter att jag såg bilden, båda ögonen ser nu ut som det vänstra ögat. Gud vad osymmetriskt mitt ansikte är…

son-0811

4 tankar på “Dagens: I wish upon a star…

  1. Svår situation, det här. Problemet är väl att vi lacknördar redan har löjligt många lack, och de allra senaste kollektionerna formligen kastar vi oss över så snart de finns hos Transdesign eller H2T. ”Vanliga” tjejer kanske nöjer sig med ett ljusrosa och ett ofärgat lack, och de klarar sig med de flaskor de köpte på Åhléns 1997, för de funkar ju fortfarande. Ja, nu generaliserar jag. Är medveten om det ;) Vad jag vill säga är, att det är svårt att få ”ljusrosa-lack-köpt-1997-tjejen” att bli så pass intresserad av att fylla upp lackförrådet att hon reggar sig som stadig kund hos dig. Det är också svårt att få nördarna att tokshoppa lack via Nailmail, eftersom vi ofta redan har de kollektioner som erbjuds. Men, Karin, du märkte ju vilket sug det blev efter Nfu-Oh! Det är ett märke som är omständigt att få tag på, till skillnad från OPI och Zoya! Kanske du kan sikta in dig på sådana märken som det är näst intill omöjligt för en vanlig konsument att beställa? Jag kan ju bara gå till mig själv och mitt sug efter Icing by Claire´s, Pure Ice, Sally Hansen och Hard candy – bara för att nämna några märken. Jag skulle gå bananer om du erbjöd dessa godbitar :) Jag har sagt det förut, det vet jag, men om det är NÅGON som kan övertala surjänkarna att skeppa ovanliga märken till Sverige, så är det DU! Kram på dig, gumman :)

  2. Moonstruck: Ja, du har säkert helt rätt. Kanske skulle ha varannan månad eller nåt istället.
    Ska kolla in de märkena du skriver om, tack för förslagen! :D

  3. Jag ska rota fram ännu fler exempel på märken som de amerikanska bloggdrottningarna ständigt frestar mig ( och många andra!) med:) Blir du ensam om att kunna förse oss med märken som vi inte kan få tag på med mindre än att vi får finkamma Ebay med lupp och betala ruggiga överpriser när vi äntligen hittar det vi söker; ja då är succén nog ett faktum för Nailmail och Karin :) Du kanske får fokusera på oss nördar, trots allt. Vi är ju köpstarka om rätt lack erbjuds, som det verkar :)

Kommentarer är stängda.