Den här veckan var lika innehållslös som vanligt, nästan mer tom. Ett bokat möte på hela veckan annars ingenting.

Måndag. Tror jag gick upp och åt frukost med Anders men gick säkert och la mig igen. Fixade med Nubar-fakturorna. Slöade som alltid på en måndag, bloggade och sånt…

Tisdag. Har ingen aning om vad jag gjorde i tisdags. Var jag ens vaken? Bloggade och fixade säkert nånting… På kvällen påbörjade jag och Anders packningen med de få kuvert vi hade hemma.

Onsdag. Gick upp med Anders, därefter jobbade jag med RBL-beställningen och skickade den. När det var klart var klockan 10, då gick jag och la mig igen. Sov till 12, då jag gick upp och duschade och försökte få tag på Melanthie, vi skulle nämligen hämta hennes dator på Alina. När hon väl svarade gick vi och hämtade den, nyinstallerad och fräsch (givetvis ringde hon idag och sa att den inte fungerar, troligen har hon bara inte fattat ett ”press any key” eller nåt) och fixade sedan hennes internet och mail etc. Därefter gick jag hem till Lotta och hennes söta små troll! Jättemysiga katter! Och en jättemysig fika, precis jag behövde innan jag gick på ett möte med SFD. Gah, de gör mig tokiga! Sedan gick jag via Posten hem och sedan såg vi på tv resten av kvällen. Betalade RBL och insåg att vi är helt bankrutta.

Torsdag. Jobbade. Gick upp kl 6, åkte till Linköping och hämtade min skåpbil, lastade den och åkte sedan tillbaka till Norrköping. Jobbade, åkte sedan hem och åt lunch med Anders. Jobbade sedan vidare och åkte sen hem till mamma. Vi åt middag och pratade, därefter åkte jag hem vid halv 8 för att vi skulle packa lack. Det höll vi på med till halv 12. Därefter bloggade jag och sov sen.

Fredag. Jobbade. Gick upp 7 och åkte vid 8. Jobbade i Linköping och det gick bra. Lyssnade på P3 och jobbade på tills halv 1, därefter lämnade jag tillbaka skåpbilen och åt en foccacia på Preem. Åkte hem till Anders och öh, sov. Sedan såg vi nog på tv hela kvällen. Fick besked att RBL inte fått de pengar de dragit från mitt konto, oh the joy. Nadine kom också förresten, hon var glad och pigg men somnade duktigt vid 22 iaf.

Lördag. Lugn frukost med Nadine och Anders, sedan gick jag tillbaka till sängen och läste. Bestämde sedan att vi skulle gå ner på stan och fika, innan jag åkte till Bella för att titta till hennes katter. Därefter åkte vi hem och gjorde middag. Myslördag.

Söndag. Gick upp och åt frukost med Nadine och Anders, de åkte redan halv 10 till Växjö. Jag gick tillbaka till sängen och läste en stund, sedan sov jag till 14. Därefter har jag surfat, bloggat lite och sett på Beverly Hills. Därefter ätit rester från igår och sett på tv med Anders. Är jävligt trött, eller kanske bara seg, och kommer gå och lägga mig snart.

Okategoriserade