bbcouture-blackwidow-3

Jag beställde några av BB Coutures nyare lack – har ni fått dem än förresten? En av dem var denna: Black Widow.

Det här är ett mörkt rött lack med skimmer i ljusare rött, nästan-svart alltså men där det röda syns igenom. Ser man inte skimret är det lite blaha, men när solen ligger på och skimret syns är det riktigt fint! Men jag är inget fan av röda lack som ni kanske minns… Jag kan inte riktigt avgöra om färgerna på bilderna är rätt dock, är det verkligen så lila som det ser ut? Tror att de har blivit fel helt enkelt, de ska vara varmare röda.

Formulan var faktiskt lite seg, den brukar vara rinnig med BB Couture. Lite svårlackad faktiskt, eller så var det bara jag som hade nackspärr. Nåja, ett helt ok lack som kanske inte får det att rinna till i trosan men som ändå är fint.

bbcouture-blackwidow-2bbcouture-blackwidow-4bbcouture-blackwidow-1

  1. Andrea / Tasty Tips Blog

    Fint ändå, men inget jag inte kunde hoppa över (som tur är, haha!)
    Japp jag hämtade ut mina idag, tackar! :D

Comments are closed.