pahlish-bauta-1

Hej och tropiskt varmt välkommen till veckans Gröna Onsdag! Varit några olidliga dagar men blev lite regn igår iaf, hoppas det blir lite svalare idag. Går knappt att sova som det är nu! Men jag hoppas att du är med idag! Lägg till dig nedan via inLinkz.

Idag vill jag visa coola Pahlish – Bauta som jag fått av Maria i födelsedagsgruppen. Jag har lagt det ovanpå H&M Spring to Life som ni såg förra veckan, samma nyans som synes! Riktigt härligt knallig musörongrönt med holo och som ni ser i skuggbilden – lite glitter. Mycket vackert.

Ett lager har jag använt, men två om det varit på egen hand. B-E-D-R-Ö-V-L-I-G pensel dock, aldrig varit med om en så dålig pensel på Pahlish men är några år sedan jag köpte dem. Trist! Nu snabbswatchade jag ju bara detta, men ska jag använda det igen kommer jag använda en annan pensel.

Vad tycker du om detta?

pahlish-bauta-2pahlish-bauta-3pahlish-bauta-5pahlish-bauta-4pahlish-bauta-6


  • Ja, men det går ju att lirka även om det liksom var så stor kontrast mot H&M-lacket det las över.
   Kul att du var med idag! :D

 1. Musörongrönt är en jättebra beskrivning av färgen =) Tråkigt att penseln var jobbig, det har jag inte upplevt med Pahlish. Dock är det där med penslar väldigt personligt. Jag älskar t.ex. Isadoras breda Wondernail-penslar, men vet att många tycker att de är besvärliga.

  Idag är jag med, med en ljus lackning.

  • Inte upplevt det heller förut. För mig blev det så stor kontrast jämfört med H&M-lacket som jag la detta över. Den penseln är ju perfekt!

   Kul att du var med idag! :D

 2. Tycker ditt lack var jättefint men trist om det är stökigt att lacka med. Själv kommer jag dragandes med ett favorit i repris. För snart 3 år sedan la du in min bild i din Gröna Onsdag, tänk vad tiden går när man har roligt.

 3. Jisses vilket fint lack! Jag gillar Pahlish penslar, du kanske fick ett måndagsexemplar?

  Jag är med idag, med Pahlish haha. Men jag vart inte alls så nöjd med lacket i sig, men jag älskar ju alltid grönt!

  • Ja, jag tror att jag fått ett dåligt ex eller så har de gjorts om på sistone.
   Kul att du var med idag oavsett nöjdhet! :D

Comments are closed.