26 april, 2024

Slakt av Urban Decay Potion Primer

Urban Decays Potion Primer, eller UDPP som jag brukar benämna den här på bloggen, är marknadens bästa ögonskuggeprimer – med har också marknadens absolut dummaste förpackning. Jag har suttit i flera veckor nu och svurit över att jag inte kommer åt nåt mer med ”wanden” men jag vet också att inuti finns nästan lika mycket kvar.

Det var alltså dags att slakta min kära potion och gräva ut innehållet. Jag köpte några små 30 ml burkar på H&M (innehållet är dock ca 15-20 ml) eftersom du vill att det ska hålla sig lufttätt. Är det en för stor burk torkar det snabbare samtidigt som det är svårare att få ur nånting. Därefter tog jag en kniv och skar försiktigt upp den tjockaste delen av halsen. När den delen var urgröpt fortsatte jag med foten, även den innehåller en stor mängd.

Ja ni ser ju själv på bilderna hur det ser ut, sjukt egentligen! Fram för UDPP i tub! Egentligen borde man skicka tillbaka sin uppskurna UDPP till Urban Decay som en massaktion! Är ni med mig? ;)

Klicka på bilden!!

3 tankar på “Slakt av Urban Decay Potion Primer

  1. Skit, jag som gröpte ur min förra veckan, o nu är förpackningen slängd till sopgudarna.. Annars hade jag lätt skickat iväg den. ;) Men nu har jag UDPP i massor (jag satt säkert o gröpte i en halvtimme, eller iaf en kvart).

    SugarPuffs senaste bloggpost:

  2. Sugarpuff: Jag gjorde faktiskt det också, slängde den alltså…
    CrazyNails: Säger du det? Är allt annat bättre också, dvs förpackning, hållbarhet, priset?

Kommentarer är stängda.