28 mars, 2024

Dagens: Apolosophy

ons-1505-1

Hemma för dagen! Strax ska vi börja med packningen av NCLA, synd att så få vågade testa detta märke! Jag misstänker att de är grymt bra!

Hade en tråkig konflikt med min kollega i morse. Han är 50+ och jag har aldrig uppfattat honom på något annat sätt än insatt och intresserad av det mesta. Nu imorse kom vi in på det här med feminism, han uttryckte en tro om att media blåst upp näthatet mot kvinnor. Att det inte är så illa så media påskiner alltså. Jag sa då att det är värre, att det inte ens går att föreställa sig som medelålders man. Sedan berättade jag att jag blev vansinnig över den nakenkalender som satt uppe på toan förra året. Han tyckte att mina kommentarer då nån nolla på lagret skrev på den nya kalendern var dumma, att de bara stötte folk ifrån sig (länkarna går till mina inlägg om detta).

Sedan spårade det ut totalt, jag fattar inte riktigt vad som hände men kontentan var att jag upplevde att mina känslor av att bli objektifierad på arbetsplatsen bara var trams och att jag måste tänka på killarna? Han kunde inte alls förstå hur jag kunde bli kränkt av en sådan sak som en nakenkalender, trots att jag flera gånger förtydligare att det inte är ok på en arbetsplats. Helt sjuk diskussion/gräl och jag var helt chockad över att HAN var så otroligt trångsynt! Framförallt när jag sekunderna innan berättade att jag mår så dåligt över hur situationen är just nu i samhället, att jag är så orolig för hur Nadines framtid kommer bli. Jag hoppas han bara spelade djävulens advokat och sedan blev provocerad av att jag blev så upprörd.

Jag måste bort från det där stället.

Idag har jag iaf testat skuggorna från Apolosophy. Skuggorna var väldigt skira och pigmentfattiga trots primer, men kanske blir det mer stuns i dem med våt pensel. Kajalen var svår att måla med och vässa gick inte alls, mascaran var lite för blöt… Borsten däremot var toppen, använde den till min Ready-foundation från BareMinerals. Lite av en besvikelse alltså tyvärr. Dessutom fotade jag utan blixt idag, vilket inte alls blev bra när skuggorna var så ljusa. Så ni får nöja er med två trista ansiktsbilder där ni ser sminket en aning iaf.

Nej, äta först sen packa NCLA! Uppdaterar i kväll med listan till Grön Onsdag!

Produktlista

Hud
Foundation: BareMinerals Ready Mineral Foundation
Rouge: BareMinerals Ready Mineral Blush – Close Call

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Apolosophy – Hazel Brown och Shimmery Grey
Mascara: Apolosophy Bombing Lash Mascara
Ögonbryn: Clinique Instant Lift – 03 Dark Brown
Kajal: Apolosophy Colour Impression Eye Pencil

Läppar: Clinique

Attityd: Trött, katterna började härja vid fyra.

Förresten, gilla min sida på Facebook!

10 tankar på “Dagens: Apolosophy

  1. Jobbigt med en arbetsplats där sexism ska ses som ”kul”. Man skulle ju önska sig en grundkurs i enkel feminism till alla dina arbetskamrater. Ibland när jag blir less försöker jag ge tillbaka med samma mynt, brukar funka sådär.
    Jag gillar när du skriver ut attityd på dina sminkningar!

  2. Jag klarar knappt av att läsa nyheterna, för jag blir så illa berörd och förbannad över allt kvinnovåld. Jag HATAR HATAR HATAR våldtäktsmän! Jag mår så illa av att läsa hur de monstren tar för sig här i världen, behandlar kvinnor som smuts som man kan göra vad som helst med. Och för att inte tala om människor som plågar djur…

  3. Men usch vad tråkigt att möta detta på jobbet :( Vilken energitjuv både han och arbetsplatsen. Vet inte ens vad man ska ge för peppråd förutom att söka sig bort därifrån, och det verkar du ju redan vara på gång med. Men hejja dig, kom ihåg att du ändå har rätt!

  4. Snyggsnyggsnyggsnygg!!
    Men alltså. Jävla gubbjävel. Fyfan. Jag finner inga ord. Vi ringer Cissi Wallin! ;)))
    Skoja bara. Jag är iallafall stolt över dig för att du står på dig och kämpar för oss alla. Puss!

  5. Fasen vad grym du är som tar fajten och står på dig! Kan bara hålla med Martina: Jävla gubbjävel. Fattar inte vad problemet är, hur man inte kan sätta sig in i det bättre än så!

Kommentarer är stängda.