lor-3011-1

Gah, datorn bestämde sig för att uppdatera alla sina service packs just idag, har väntat i minst 3 timmar på att den ska bli klar. Suck!

Men, dags så för mejken jag hade på Depeche Bar i lördags. Väldigt nöjd med mejken som enbart består av ögonskuggan Volga från Make Up Store. Volga lanserades nu 1e december i Moscow-kollektionen, om ni ska köpa någon skugga från dem i år är det den. Jag ska berätta mer om Moscow på torsdag.

Men jag var nöjd med mejken och väldigt nöjd med volymen i håret. Volym ja, även om det kändes väldigt konstigt. Jag tvättade även i dag med Källans tjärshampo och det blir väldigt konstigt, vet inte om det ska vara så eller om det är nåt galet? Det känns kletigt samtidigt som det har hur mycket volym som helst. Märkligt. Men jag gillade utseendet på det iaf, det är roligt att håret börjar bli långt.

I övrigt har jag alltså bara fyllt i brynen med bareMinerals Universal Light och rouget Dallas från Benefit. Kände mig väldigt nöjd!

Vad tycker du om min mejk?

lor-3011-2lor-3011-3

Produktlista

Hud
Foundation: Clinique Anti Redness Solution
Puder: Mac Prep+Prime Powder
Rouge: Benefit Dallas

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Make Up Store microshadows – Volga
Mascara: Clinique Waterproof Mascara
Ögonbryn: bareMinerals Eyebrow pencil Universal Light.
Kajal: Eyeko eyeliner.

Läppar: Isadora

Attityd: Dags att gå på lokal och äta gott!

 1. Väldigt snygg skugga. Och håret ser verkligen fint ut.

  Nu har jag en fråga till dig igen. Har kört ringblomsolja ett tag nu och min näsa har blivit alldeles fnasig. Så fort jag försöker lägga mineralfoundation ser det torrt ut och det ser ut att vara lösa hudflagor. Jag duttar på väldigt försiktigt men ändå blir det knas. Har köpt Aloe Vera Gel idag för att se om det hjälper att tillföra den typen av fukt. Vill inte ge upp. Har googlat men inte hittat någon info alls om detta. Har du upplevt att det blivit på detta sättet?

  • Hm, vad använder du för rengöring? Testa att lägga aloe vera först och sen oljan. Sedan finns andra oljor med, som avokado och jojoba som är bra.

   Peeling?

   • Jag använder ricinolja blandat med mandelolja som rengöring. Har du något annat bra tips?
    Peeling har jag testat men det hjälpte inte. Det är precis som att huden inte tar till sig fukt eller om det är oljan som inte tillför fukt. Osäker.

    Har funderat på jojoba. Det kanske är bättre.

    • Ricinolja är starkt uttorkande så ska inte användas mer än 3 ggr i veckan. Så om du inte har smink varje dag kanske du kan låta huden vila lite. Och som de skrev i gruppen, aloe vera är bra liksom sheasmör men fett och fukt är ju inte samma sak. Testat masker? Finns massor med recept i grupperna och på nätet.

     • Aha, är det? Aj då. Jag använder smink varje dag men jag kanske kan ta bort smink med enbart mandelolja t. ex?

      Mask har jag inte testat. Får kolla det. :)

     • Ja testa det! Annars kan du ju varva med getmjölkstvål ex som är mild. Om jag kommer ihåg i em kan jag leta lite efter råd kring atopiskt eksem!

     • Jag har testat flera oljor för sminkborttagning, bland annat mandelolja, och kommit fram till att tistelolja med lite e-vitamin är det absolut bästa. Jag använder bara mineralsmink och oljan tar bort ALLT utan att det svider i ögonen så kajal är inget problem, plus att den återfettar huden innan det är dags för smink igen.

 2. Håret blir lite konstigt i början innan man återställt balansen i hårbotten. Det kan kännas lite tungt och stripigt ett tag men ser man bara till att skölja ur ordentligt blir det bättre efter kanske två veckor beroende på hur ofta man tvättar. Det kan fungera med surskölj också om man tycker att det behövs. Jag använde det hela tiden i början för att inte håret skulle bli flygigt men nu behövs inte det alls längre. ”Rosmarin & Nässlor” passar absolut bäst till mitt blonda, Skandinaviska hår. Rosmarin är också mycket effektivt för att motverka flygigt hår.

  Sandra Svaleng
  Handelshuset Källan

Comments are closed.