Underbart vackert lack, detta Cetuem #191! Såååå fint!

Men såååå tjockt. Usch, hemskt! Detta är två lager och det var lite knepigt att få det jämnt, fast jag kan inte riktigt förklara varför. Penseln var liksom hela tiden kladdig, den flöt inte på så bra som förväntat. Jag har blandat med kulorna och även en tandpetare, men det är för tjockt. Det går liksom inte att blanda ihop det.

Så: resultat? Toppen! Arbetet: skit. Men usch vad jag gillar det, tittade på det hela tiden när jag var ute i solskenet. Älskar guldskimret i flaskan och på naglarna.

 1. Jag har provat alla cetuem lacken jag beställde och jag älskar dem allesammans. Hoppas det återkommer till Nailmail för jag skulle lätt kunna beställa hur många som helst. :-)

 2. Det var ju det här jag hade mest bekymmer med. Det är oerhört tjockt, nästan så det inte vill flyta ut alls. Jag hade i 10-15 droppar thinner men det behövs mer. De andra jag testat har tack och lov varit bättre även om jag inte fick skimret att släppa ur sin bottenskiktning i det ena, trots att jag krafsade på det med en nailart-dotting tool. Det har stelnat till en hård kaka. :D
  Det är verkligen ett speciellt märke men färgerna är ju jättevackra.

  • Ja, 191 är supersnyggt, men väldigt knepig formula. En kund hällde ut en hel massa och lade sedan till thinner, då gick det bättre.
   Kul ändå att ni överlag är nöjda! Överskottet kommer upp i shoppen snart.

 3. Fick hem detta (+June Bug) idag!
  Tack Karin, jag är så nöjd så :)
  Färgen är verkligen superfin,
  och formulan i min var iaf lite bättre än jag var rädd för.
  Kanske har i lite thinner, men den är mest lite… kleggig?
  :P

Comments are closed.