19 juni, 2024

Recension/Nyhet: Depend Perfect Eye

depend-brows

Häromdagen fick jag en hel kasse fylld med Depends nya serie för ögonen – Depend Perfect Eye. Eller mer bestämt ögonbrynen och fransarna!

Det var inte bara nya produkter såsom ögonbrynspomada, smal ögonbrynspenna och en större i trekantsform mm, utan alla förpackningar är även nya. Så fräscht jämfört med gamla förpackningen på tex ögonbrynsfärgen. Depend har länge lidit av en billig känsla, nu går de i rätt riktning! Jag kommer skriva om de andra produkterna vid ett annat tillfälle.

Som sagt, massor med nytt! I det här inlägget tänkte jag bara snabbt skriva om deras nya ögonbrynsserie.

Bilderna tog jag efter att ha testat dem en gång, jag har sedan dess använt dem 3 gånger till och naturligtvis förfinat min teknik. Men jag har använt pomadan, trekantiga och den smala pennan samt concealerpennan. Tyvärr inte de skarpaste bilderna, men ni ser kanske ändå resultatet? Jag har nyansen Taupe i samtliga produkter.

Jag gillar framförallt pomadan, men den kräver en lite stadig hand för att få riktigt snygg. Det gäller också att sudda det som kommer fel snabbt för när den torkar är den vattenfast. Stort plus att de finns i så många färger!

depend-brows-produkter

Följande produkter har jag använt och är alltså nya

 • Eyebrow Pomade Colour Cream Depend Eyebrow Pomade Colour Cream är en praktisk 2-i-1 produkt där du får både färg och fixering. Applicera Eyebrow Pomade Colour Cream med Depend Eyebrow Duo Brush (säljs separat) och borsta igenom brynen för en naturlig look. Formulan fixeras och ger dina ögonbryn den perfekta formen och färgen.
   
  Finns i Ebony, Dark Brown, Medium Brown, Soft Brown, Caramel och Taupe
  Pris: 149 kr
 •  

 • Depend Eyebrow Pencil — Triangular Depend Eyebrow Pencil — Triangular är en penna med specialdesignad spets och unik konsistens som ger dig möjlighet att skapa perfekta smala, eller breda, linjer, skugga större områden och därigenom definiera dina bryn. Eyebrow Pencil Triangular kommer med en ögonbrynsborste, är vattenfast och har en hållbar formula.
   
  Finns i Ebony, Dark Brown, Medium Brown, Soft Brown, Caramel and Taupe
  Pris: 149 kr
 •  

 • Eyebrow Pencil – Slim & Thin Skönheten ligger i detaljerna och Depend Eyebrow Pencil – Slim & Thin med sin spets på 1,5 mm och ögonbrynsborste i ena änden är perfekt för precisionsarbete. Skapa enskilda hårstrån eller en riktigt skarp ögonbrynskontur.
   
  Finns i Ebony, Dark Brown, Medium Brown, Soft Brown, Caramel and Taupe
  Pris: 149 kr
 •  

 • Eyebrow Duo Styler Forma ögonbrynen som ett proffs! Den här 2-i-1 produkten innehåller både en vaxpenna för att fixera dina bryn och en concealer för att få en riktigt fin definition på dem och en highlight-effekt.
   
  Pris: 59 kr

 

Kommer du köpa och testa några av Depends nya serie för ögonbrynen? Och vad tycker du om målade överbryn överlag?

eyebrow-pomade

3 tankar på “Recension/Nyhet: Depend Perfect Eye

 1. Jag är nyfiken att testa, bra priser ju. Jag gillar att använda brynpenna och allt som är lättillgängligt och billigare än anastasia beverly hills är ju intressant att testa. Jag gillar att ha borste i andra änden och kunna skruva fram stift. Använder nu pennor från Nabla men tycker det vore smidigt med något som man inte behöver beställa,.

 2. Ser jättespännande ut! Jag var tvungen att tacka nej till lanseringseventet och verkar dessvärre inte ha fått ngt utskick… Inte omöjligt att jag shoppar lite när jag ser dina lovande bilder :)

Kommentarer är stängda.