19 juni, 2024

Recension: Tebiskin

Minnestrogna läsare kommer ihåg att jag efter Daisy Beauty Expot fick ett paket med aktiv hudvård från Tebiskin. Jag tänkte att jag skulle ge min åsikt om dem.

Jag har använt dem i ungefär 2 månader nu, vilket betyder 2 omgångar ägglossning och mens. Jag är ju 39 år men har fortfarande akne, i mitt tycke hormonell akne. Det slog aldrig fel, en vecka före mens kom de vita äcklen runt haka och mun samt gärna lite runt tinningen också för att göra det ännu lite roligare. Men inte numera!

Först en bild på produkterna:

Från vänster på vänstra bilden: Tebiskin Gly-Clean Gentle Cleanser with exfoliating action, Tebiskin OBK Cream for oily skin prone to acne, Tebiskin Idra Hydrating – emollient cream. I den lilla flaskan hittar vi Tebiskin Gly-C Strong Anti-Oxidant and exfoliating serum gel. 

 
Produkten jag haft mest glädje av är Tebiskin Gly-Clean Gentle Cleanser with exfoliating action, en cleanser i pumpflaska som jag använder som sista steg i min rengöring av sminket samt på morgonen. Den löser inte smink så effektivt att enbart den räcker, men en pump räcker för att ta det sista av de rester som finns kvar. Liksom på morgonen om jag ska sminka mig är den skön att rengöra med för en fräsch grund.

Huden känns fräsch utan att kännas alltför torr, men då jag just nu är otroligt yttorr är jag noga med att använda en bra fuktkräm efteråt. Oftast sträcker jag mig efter Tebiskin Idra Hydrating – emollient cream då den är mer fuktgivande men varvar minst lika ofta med den andra, Tebiskin OBK Cream for oily skin prone to acne. Båda krämerna kommer i en långsmal flaska med pumplock. En pumpning räcker till hela ansiktet. Krämen är vit, doftlös och sjunker in snabbt i huden.

Då jag ändå haft en finne som antingen inte riktigt kommit upp eller just blivit klämd av någon klåfingrig, är punktserumet Tebiskin Gly-C Strong Anti-Oxidant and exfoliating serum gel grym. Jag hade glömt bort att hälla i det tillhörande c-vitaminet, effekten var rätt bra ändå på just finnar. Men jag hade nog fått ännu mer effekt på lystern om jag tillfört vitaminet också. Nu gäller det att jag använder upp serumet snabbt eftersom c-vitamin har kort förbrukningstid innan den oxiderar. Enda minuset med serumet är att det är klibbigt på huden en längre tid efter applicering.

Det händer att jag känner mig snygg nu, utan smink. Huden känns klarare och renare. Jag har en del milier och pormaskar som jag önskar jag hade råd att behandla och mina porer är fortfarande förstorade. Men generellt känns den bättre och mindre torr och aknebenägen, huden känns också slätare och exfolierad. Jag har inte använt någon mekanisk eller kemisk exfoliering sedan jag började använda Tebiskin. 

Jag älskar cosmeceuticals och hudvård som inte gömmer sig bakom tuffa floskler. Tebiskin är the real thing och jag kommer nog gråta en skvätt när min cleanser är slut.

Läs gärna mer här för info om inköp och utlovelser. Tebiskin säljs endast på salong efter konsultation.

2 tankar på “Recension: Tebiskin

  1. Jag har också testat Tebiskin fast inte riktigt samma produkter som du och jag tror att jag fick mina något senare. Jag gillar dem också hur som helst, de funkar riktigt bra för mig också! Vill testa fler av deras produkter, solskyddet och serum står på önskelistan:)

Kommentarer är stängda.