19 juni, 2024

Recension: Rosenserien Moisturizer For Men

Dags för en recension äntligen! Tycker dessa inlägg är svårast att få till, jag är inte så duktig på att analysera en produkt och få ner i text. Men den här gången är det Anders som recenserat!

I januari på Daisy Beauty Expot kom jag i kontakt med Rosenserien. Jag har tidigare skrivit om de produkter jag fått att testa här. Läs gärna! Anders fick Moisturizer For Men och den är nu slut. 

Såhär skriver Rosenserien om den:


Moisturizer
For Men

Fuktgelé som absorberas lätt och tillför fukt och näring utan att göra huden blank.

Fuktgelén har en lugnande och mjukgörande effekt och innehåller vitaminrik arganolja samt parakrasse som har en dokumenterad effekt på rynkor.

Kombinerad dag- och nattgelé.

Passar alla hudtyper.

Pris: 310 kr

Anders är ju 50, men är inte överdrivet rynkig. Han har aldrig tagit hand om sin hud, aldrig använt solskydd eller olika krämer. Han får också ofta problem med torra fläckar och skorv. 

Såhär skriver Anders:

Efter en tids användning är jag väldigt nöjd med Rosenseriens specialare för män. Jag har problem med en ansträngd, stressad och torr hud framförallt kring näsan och skorvigt i skägget. Där har denna kräm varit behjälplig! Inte den bästa, men brabra! Uppskattar den milda doften av rosor i en värld där doftexplosioner gör en hypersensitiv problem. 

Ett plus är såklart – ekoreko, och med hemvist i Valdemarsvik, där min svärmor bor i sin borg i Grännäs! 


(Som fyller år idag! Grattis!)

Han låter ju rätt nöjd iaf!

Betyg: 4 av 5

Produkt: Rosenserien Moisturizer For Men
Betyg: 4 av 5
Pris: 310 kr
Mängd: 50 ml
Köpa igen: Kanske
Inköpsställe: Apotek bla och på Rosenseriens hemsida

INCI: INCI: Aloe barbadensis leaf juice, Glycerin, Sodium stearoyl lactylate, Argania spinosa kernel oil, Borago officinalis seed oil, Capylic/Capric Triglyceride , Glyceryl stearate, Hamamelis virginiana water, Coco-caprylate, Spilanthes acmella flower extract, Hippophae rhamnoides seed oil, Rosmarinus officinalis leaf oil, Xanthan gum, Lactic acid, Rosa damascena flower oil, Sodium anisate, Sodium levulinate, Sorbitan caprylate, Parfum, Aqua.