19 juni, 2024

I samarbete med BookBeat

bookbeat

I samarbete med BookBeat

Jag har ingått ett samarbete med BookBeat, Bonniers prenumerationstjänst för ljud- och eböcker! Så otroligt roligt! Och ni får också följa med, en hel månad gratis lyssnande om du vill.

Efter mer än ett år utan att jag haft ro att läsa böcker börjar längtan efter att få sjunka in i en annan värld komma. Antar att det är hösten som pockar på, med tända ljus och en varm filt i soffan, nerkrupen med en god bok. Men då jag inte vill tända lampan i sovrummet när Mika sover eller har tid när han är vaken, kom samarbetet med BookBeat otroligt lägligt. Jag kommer under ett år få testa och tipsa er om böcker.

Imorgon kommer min första recension  – Det är något som inte stämmer av Martina Haag.

Själva lyssnandet i BookBeats app var smidigt måste jag säga, jag är inte så van vid att lyssna på ljudböcker eller poddar och blir lätt rastlös när jag inte kan skriva eller surfa samtidigt. Men jag har löst det så att jag antingen har boken på i bakgrunden när jag leker med Mika eller i hörlurar innan vi ska sova. Fördelen med BookBeat känner jag är också att du kan välja att läsa om du föredrar det istället för att lyssna. Dock kan du inte switcha mellan lyssna och läs och hamna på samma sida vilket är lite synd, du får bara en procentsiffra som du själv får leta reda på sidnumret.

Jag trodde också att det inte skulle gå att ha BookBeat igång i bakgrunden medan jag spelade Pokemon Go, men det fungerar! Så nu får den följa med ut också när jag går själv.

Jag är också rätt nöjd med urvalet av böcker! Just nu lyssnar jag på första delen av Hungerspelen, men jag har laddat ner böcker av Jonas Gardell och Alex Schulman också som kommer vartefter. För mig är det viktigt att uppläsaren är bra, är det en svensk bok är det faktiskt lite extra roligt när författaren själv läser in den. Du kan också hämta ner boken till din telefon, så slipper du använda din datamängd eller vara beroende av en stabil uppkoppling. När boken är klar tas boken bort från ditt minne.

 

bookbeat2

Vill du signa upp dig på BookBeat gör du det här >BookBeat<. Denna länk leder till ett registreringsflöde som gäller en fri månad. Ingen bindningstid! Därefter kostar det 169 kr per månad att lyssna/läsa hur många böcker du vill.

Nå, är du pepp på att jag äntligen kör igång bokrecensioner igen!? Kommer ju inte bli lika många som förut, men ändå! Första imorgon alltså!

I samarbete med BookBeat