chinaglaze-imwiththelifeguard-1

Varmt välkommen till veckans Gröna Onsdag! Äntligen onsdag, som jag har längtat! Visst är du väl ljuvligt grön på naglarna idag? För i såna fall är du väl med på Grön Onsdag? Lägg bara till din länk nedan via inLinkz, så fixar jag en sammanfattning ikväll efter 21.

Idag vill jag visa er ännu ett neongrönt lack, nämligen China Glaze – I’m With The Lifeguard! Jag gick detta av Malin i present, detta är självklart i min samling och konstigt att det kom dit först i år! Jag älskar neon (uppvuxen på 90-talet gubevars!) och jag älskar ju grönt. Perfekt ugångsställe för ett favoritlack, eller hur? Det här är ju ett neonlack med skimmer, så det torkar halvmatt kan man säga. Skimret blänker lite medan grundfärgen är matt. Grön som går mot gult i skimret, mycket vackert och väääldigt knalligt.

Här är det tre lager, två kändes som det fortfarande sken lite igenom. Torkade snabbt och var lätt att lacka med. Trots de många lagren alltså var det inga större problem att få kanterna renta och fina.

Det här kommer avnjutas på mina naglar hela veckan, älsk deluxe!

Vad tycker du om detta? Ge mig din åsikt bland kommentarerna! Och glöm inte att lägga till din länk nedan!

English: China Glaze – I’m With The Lifeguard, delicious and such a wonderful neon!

chinaglaze-imwiththelifeguard-2chinaglaze-imwiththelifeguard-3chinaglaze-imwiththelifeguard-4chinaglaze-imwiththelifeguard-5chinaglaze-imwiththelifeguard-6

[inlinkz_linkup id=407292 mode=1]

 1. ÄÄÄÄÄLSK! Denna kollektionen var/är så härlig. Kommer ihåg att jag var tvungen att ha alla lack så fort det bara gick. Har inte känt ett liknande sug efter China Glaze-kollektioner efter det. Väntar fortfarande på något kul från CG.

  Jag är med, såklart. :D

  • Jag är väl inte så sugen på de rosa, men den blå och gula ska jag nog skaffa också. Verkligen härliga neoner, älskade den oranga också! :D

   Kul att du var med! <3

 2. Håller med Pamsan om att det var en av de roligaste kollektionerna från ChG på ett bra tag. Jättefin färg och man förlåter lite penseldrag då.

  • Ja, de har inte riktigt levererat på länge. Tycker inte det var så mycket penseldrag, eller så är jag inte lika känslig :P Kul att du var med idag! <3

Comments are closed.