Måndag igen då! Skulle ha lämnat Soto för kastering idag, men tyvärr blev veterinären sjuk. Gav mig lite extra tid att blogga istället, yay! Och jag vill helst inte fundera allt för mycket på terror och hemskheter, det har varit en jobbig helg med mycket tårar framför teven. Kärleken kommer alltid segra!

Måndag innebär ju Blå Måndag, besök Emelie för mer blått!

Jag visar idag Makiash – Midnight Blue, ett riktigt mörkt blått lack som jag fick på DB Expot i januari. Fin nyans ändå även om den är så mörkt blå. Försökte mig på stamping, verkligen inte min grej. Mina naglar är så konstigt kurvade? Nåja, får väl öva mer antar jag. Men holot är iaf Vapid Lacquer.

2 lager, bra formula och pensel ändå.

Vad tycker du om detta?

  1. Härlig färg och jag tycker stämplingen ser fin ut! Världen och livet går vidare, sorg har sin tid, att lära sig av det som hänt har sin. Kärlek är större än hat. Låter som en klyscha men det är sant!

Comments are closed.