28 mars, 2024

Nubar – Satine över La Bella Vernice – Reagan

nubar-satine-over-labellavernice-reagan-1

Blev ett lite sent tisdagsinlägg idag, har varit på läkarbesök och gjort cellprov! Synd att jag inte tänkte på att ta en #cellfie, det hade ju varit bra med lite propaganda! Sedan blev det ärende på stan, först nu är jag liksom redo för det här inlägget.

Det här är Nubar – Satine över La Bella Vernice – Reagan. Nubar kom ju förra året med en kollektion med glitter- och flake-toppers – Alter Ego. Satine har en rosa bas, påverkar färgen på Reagan lite förstås men inte så att det blir helt annat. Ni ser också att jag lagt det ovanpå gröna Rescue Beauty Lounge – No More War. Den kombinationen kan jag verkligen inte rekommendera, är inte särskilt snyggt alls. Ovanpå en vitrosa bas dock som Reagan tycker jag det blev piffigt.

Här är det två lager Satine, normal torktid och inte särskilt knöligt. Fint att piffa upp en lite för tråkig manikyr! Funkar inte på egen hand dock.

Vad tycker du om detta? Ge mig din åsikt bland kommentarerna!

English: Nubar – Satine over La Bella Vernice – Reagan, a glitter topper from the Alter Ego Collection. 

nubar-satine-over-labellavernice-reagan-2nubar-satine-over-labellavernice-reagan-3

 

Nubar Satine över Rescue Beauty Lounge – No More War

nubar-satine-over-rescuebeautylounge-nomorewar-1

nubar-satine-over-labellavernice-reagan-4nubar-satine-over-labellavernice-reagan-5

2 tankar på “Nubar – Satine över La Bella Vernice – Reagan

  1. Oh vad fint du har gjort här inne… man blir glad av färgen! Och lacket/en var superfina, härlig kombo. Känns krispigt och somrigt!

Kommentarer är stängda.