24 april, 2024

Deltagare Grön Onsdag

Godkväll!

Galet sliten idag, så sjukt varmt och kvavt. Jag jobbar som ni kanske sett i svarta kläder, femte sommaren nu och det är inte kul direkt. Faktiskt föredrar jag att jobba på vintern, lättare att klä sig varmt! Skjut mig inte nu! :D

Nåja, dags att besöka er igen! Antalet deltagare har sjunkit, vad beror det på? Har ni inga fler gröna lack att visa eller har ni tröttnat? Jag är väldigt glad för er som är med dock! :D Fortsätt så!

Deltagare Grön Onsdag

  • Sanna var först ut idag, tack fina för dina värmande ord! Hon visar ett fint La Femme idag, härlig nyans! CityGross borde jag besöka faktiskt…
  • Annica deltar med ett av Darling Divas absolut snyggaste lack, jösses amalia så vackert! Borde verkligen klicka hem hela Muscle Car Collection…
  • Marina visar vacker nyhet från Mac, det är verkligen vackert! Duochromt och ljuvligt – mums!
  • Pamsan glitterbombar med lack från H&M, härlig nyans och så himla fin nyans! Borde ta och kolla in den!
  • Jezzika har en duochrom vecka och visar ett Barry M idag! Häftigt lack! Och kul med en duochrom vecka!
  • Sminkans bidrag är från Literary Lacquer, grön holo som är så vackert! Älsk på detta!
  • Lottsky visar sin mejk idag, med grön kajal från IsaDora. Tjusigt! Härligt med färg på ögonen!
  • Lottsky visar sina naglar också, illgrönt och härlig neon med Layla. Kul att Layla nu finns på Eleven, det får ni inte missa hörni!
  • Kerstin deltar med Depends sommarlack, ett dammigt krämlack. Riktigt fint ju, hela Depends kollektion för sommaren är ljuvlig!
  • Malin deltar med underbara Dance Legend, åh vad de levererar! Varför har jag så få av dem?
  • Alexandra visar hur du enkelt gör en superfin nailart och därmed återvinner dina gröna lack! Supersnyggt!

[inlinkz_linkup id=407292 mode=1]

8 tankar på “Deltagare Grön Onsdag

  1. Det känns som att bloggar överlag går på sparlåga nu, tillfälligt hoppas jag. Snart är nog deltagarantalet tillbaka :) Förstår dina tankar ang klädsel när man jobbar! Jag tyckte precis likadant när jag körde lastbil och hade mörkblå reflexbyxor… Huva va klibbigt det blev i värmen!

    1. Ja, så kan det nog vara.
      Huvva för svarta och mörka kläder på sommaren! Klibbigt är bara förnamnet!

  2. Kanske värmen som gör att folk vill vara ute, istället för att sitta inne vid datorn ;-)?? Förstår det där med svarta kläder, vi måste ju ha det med. Jag är ju visserligen inomhus hela dagarna, men lunchpromenaden och till och från tåget är en pina… svettigt!

  3. Håller med ovanstående talare! Jag märker av att jag har lite sämre trafik och tror att det fantastiska vädret helt enkelt triumfar bloggandet och läsandet av bloggar. Själv försöker jag vara med så ofta jag kan men då jag oftast bara har två inlägg per vecka är det svårt att få in grönt i varannat varje gång :)

    1. Äh, folk kan väl ta med sig sin platta eller mobiltelefon ut? ;-) Men jag förstår att det är svårt om en inte bloggar så ofta.

  4. Tyvärr har jag mycket på jobbet och hann inte med något bloggande även om jag har en grön foliemanikyr i arkivet som jag gärna vill visa någon onsdag. Det får kanske bli nästa vecka (om jag får mer tid då, vilket är lite tveksamt).

Kommentarer är stängda.