Så var det onsdag igen och dags för Grön Onsdag! Du är väl med idag och visar upp nåt härligt? Kom ihåg att du alltid kan reprisera eller göra en nailart med grönt i om du inte har nåt nytt att visa.

Idag tar vi paus i Eastern Fusion kollektionen och visar ett av lacken jag fick av Linda. Detta är Sensinity – Vainilla, ja _vain_illa, jag har kontrollerat texten på locket flera gånger. Det här är på gränsen till gult men det är neonillgrönt. Svårfotat som alla neoner och dessutom i stark sol ännu svårare. Sjukt snyggt är det iaf! Längtar alltid efter neoner på våren.

Jag tror det blev 3 lager av detta men kanske blev så mycket som fyra. Rätt ok formula trots allt men blev ju lite randigt. Frosten däremot stör mig inte så mycket.

Vad tycker du om detta? 

 


  1. Tycker också det är rätt så kul! Sensinitys lack har doft väl? Vainilla är doften tror jag, har nämligen ett blått Sensinity som också är märkt Vainilla. Eller så är det felmärkt…

    Är med idag och lade in förra veckans bidrag som jag inte fick med för mitt internet valde att inte fungera då… Så två gröna blir det idag. =)

    • Ja, Vainilla är doften, lacket heter 97 tydligen. Traaaaadigt!
      Kul att du var med idag x 2! :D

  2. Härlig färg! Jag har testat två lack från det här märket men jag har inte tyckt om formulan alls. Jag är med idag, hann inte blogga men på instagram iaf! :)

Comments are closed.