22 april, 2024

Recension: Depend Glitter Base Coat

2937400 Glitter Base CoatHäromveckan fick jag ett recensionsexemplar av Depend Glitter Base Coat, dvs deras version av en peel off.

Jag har tidigare recenserat en variant från Etude House samt även testat Isadoras variant – den här är bättre. Framförallt gillar jag formulan bättre. Funktionen är ungefär likartad, men Depends är genomskinlig och luktar alkohol snarare än trälim. De har alltså en helt annan formula än Isadoras och Etudes vita smet. Etudes var ju dessutom knepig att använda, tog man för mycket blev det tjocka vallar på nageln.

Men tillbaka till Depends. Den är och torkar genomskinlig, på 2-3 minuter har du en bas som går att lacka på. Jag har inte märkt att lacken hoppar av fortare eller ej med denna jämfört med de andra. Tydligen beror det på ditt topplack, använder du ett topplack som snabbt härdar (Seche Vite, Nubar Diamont Seal & Shine) lossnar de snabbare. Men med ett mer långsamt topplack håller det bra till dag två iaf.

Till skillnad från de andra två kan du också skala av lacket mycket tidigare. Då är lacket inte hårt men mer plastfilmsliknande som du drar av.

Jag föredrar faktiskt Depends version. Den är smidigare även om slutresultatet sedan blir samma. Så betyg 4 av 5. Minus för liten flaska, bas- och topplack kan gott säljas i större förpackningar!

Depend Glitter Base Coat kostar 39 kr/5 ml och ska finnas i handeln nu.


Glitter Base Coat Peel-off bild applicering1Glitter Base Coat Peel-off bild applicering2Glitter Base Coat Peel-off bild borttagning1Glitter Base Coat Peel-off bild borttagning2


English: Review of Depend Glitter Base Coat. I like it!
_

Produkt: Depend Glitter Base Coat
Betyg: 4 av 5
Pris: 39 kr
Mängd: 5 ml
Köpa igen: Ja
Inköpsställen: Åhléns, Kicks

 

6 tankar på “Recension: Depend Glitter Base Coat

  1. Jag är sugen på att testa den här också. Har Nail Pattern Baldness variant och den är mycket bra. Testade Isadoras. Släppte på 40 minuter!

Kommentarer är stängda.