picturepolish-mallard-1

Varmt välkommen till veckans Gröna Onsdag! Jag hoppas du är med idag? Jag ser fram emot att titta in till er ikväll och se vad ni bjuder på för gröna skönheter. Lägg bara till din länk på knappen nedan om du vill vara med! Försök vara med före 21 så jag inte behöver sitta upp så himla sent…

Idag vill jag visa er ett dagsfärskt lack – piCture pOlish – Mallard. När jag lackade med detta lyste solen, precis när jag var klar och det var torrt gick solen i moln. Så jag hoppas bilderna duger att titta på åtminstone trots uppljusningen i Photoshop. Mallard är så otroligt vackert i flaskan, en underbar grön nyans och härliga flammande flakes. Tyvärr syns det dåligt på nageln, det ser mest mörkt ut och de vackra flaksen syns inte heller.

Men formulan är rätt bra, två lager täckte fint. Jag behövde städa lite efteråt men annars var det riktigt lättlackat. Det var inga större problem att få det snyggt längs kanterna med lite ansträngning.

Hade solen legat på hade flaksen kanske syns, men tyvärr faller det lite på det. Fin nyans annars även om det också var en besvikelse.

Vad tycker du om detta? Ge mig din åsikt bland kommentarerna!

Och är du med idag? Anmäl dig nedan!

English: piCture pOlish – Mallard, murky green with flaming flakes – in the bottle. Not showing much of it on the nails thou. 

picturepolish-mallard-2picturepolish-mallard-3picturepolish-mallard-4picturepolish-mallard-5picturepolish-mallard-6

Oups glömde inlinkz!
[inlinkz_linkup id=379957 mode=1]

 1. Lite för mörkt för min smak, men flaksen gör att det blir jättevackert ändå! Känner igen det där med att solen går i moln innan man hinner fota, så typiskt.

 2. Ser underbart ut i flaskan som du sa, men försvinner lite på nageln. Hur som, jag älskar ju grönt så det är ju fint ändå :D
  Jag är med, mitt enda Mavala lack.
  KRAM

 3. Tycker det ser väldigt fint ut, men det behövs kanske ordentligt med sol för att komma helt till sin rätt? Jag gillar alla gröna lack tror jag, haha. Kommer att hoppa med idag men vi får se om det godkänns, länk kommer senare efter kontorstid. :)

 4. Mycket vackert lack! Idag är jag äntligen med igen, man kan tydligt se av min närvaro i grön onsdag att jag får lov att skaffa flera gröna lack ;)

 5. Jag upplevde samma som du med detta lack. Så fint i flaskan men mycket av det fina försvinner på naglen. Du fick till fina bilder på det här. :) Tack för att du la in mig bland länkarna. :)

  • Ja, visst är det synd! Får testa om jag kan få till bättre bilder med bättre ljus senare i sommar.
   Ingen orsak! :D

  • piCture pOlish finns på Edgy Polish och Llarowe – eller direkt från picturepolish.com.au. Men jag vet inte om Mallard finns kvar i sortimentet faktiskt.

Comments are closed.