26 april, 2024

Polish Yer Hooves – Tip Toe Udder the Rainbow

polishyerhooves-tictocundertherainbow-1

Här kommer då det andra lacket från Polish Yer Hooves som jag fått att recensera. Läs gårdagens inlägg om Polish Yer Hooves.

Vad tycker du om detta lack? Rösta här![rate]

Det här är ett glitterlack som jag lagt ovanpå gårdagens Stormy, namnet är Tip Toe Udder the Rainbow och det här är verkligen ett regnbågsglitter! Det är metalliskt glitter i denna, i alla möjliga och omöjliga färger. Mest runda men också några fyrkantiga glitterbitar. Jag brukar gilla regnbågsglitter men jag är inget stort fan av detta. Kanske beroende på att formulan är så tjock, det är typ glitter på en pinne vi pratar om här. Smeta ut glitter istället för at måla.

Ett lager här plus lite mer duttande för att täcka. Inte någon favorit tyvärr men en kul glittertopper antar jag. Här har jag använt ett lager topplack men det hade nog behövt 5-6 st för att få en fin och slät yta.

Vad tycker du om detta? Ge mig din åsikt bland kommentarerna!

English: Polish Yer Hooves – Tip Toe Udder the Rainbow, thick glitter topper. Not a fan of this.

polishyerhooves-tictocundertherainbow-2polishyerhooves-tictocundertherainbow-3polishyerhooves-tictocundertherainbow-4polishyerhooves-tictocundertherainbow-5polishyerhooves-tictocundertherainbow-6

8 tankar på “Polish Yer Hooves – Tip Toe Udder the Rainbow

  1. It is to be thicker, to coat the entire nail. Apologize if maybe formula was affected by long journey, maybe? I could have helped with that had you contacted me. It is not for everyone! :)

    1. I dont think the journey was the problem, I didnt use it until after a few days. And who is it for, if me as a skilled nail polish user couldnt handle it? =)

      But I liked the color combos!

Kommentarer är stängda.