Så var det måndag igen. Fullpackad vecka, i mina mått mätt, och det känns riktigt  bra!

Idag, strax iväg till pappa, sedan fotokurs kl 18. Imorgon Nailshop kl 13.30, sedan Nettans hudvård i Linköping kl 16.30. Onsdag, Växjö för ett besök på samhällsentreprenörutbildningen, SIP hette det visst. Torsdag och fredag jobba, fredag kommer Nadine hit så helgen lär bli galen den också. Dessutom måste jag fixa Lassobroschyren som ska iväg på tryck på fredag, får bli lite mindre perfekt än jag hade velat…

Skönt med mycket att göra, men samtidigt är det jobbigt för en trött själ som jag.

Apropå jobba, jag kommer få färre timmar. Jag kommer enbart jobba torsdagar framöver vilket innebär längre dagar och mer jobb, men mindre lön också. Så inget mer torsdagsmys med mamma och långa luncher med Anders, utan bara jobba jobba jobba.

Mamma, den där soffan måste vi nog antingen hämta denna torsdag eller jag vet inte… Kan inte stanna hos er hela kvällen längre framöver utan måste tillbaka till Linköping direkt… :(

Okategoriserade
  1. Haha jo, grejen är bara att min sambo har förbjudit mig att ha det för han tycker att jag ser ut som en häxa då… haha… så jaja… Jag gav med mig ;)
    .-= » Elins senaste inlägg: Artonde April =-.

Comments are closed.