Hej och välkommen till Grön Onsdag. Som ni läste i gårdagens inlägg (länk här) så har jag fått bröstcancer. Jag kommer troligen få mina behandlingar på onsdagar – 12 veckor till att börja med, med start igår – och jag är därför osäker på om jag kommer kunna göra sammanfattningen på kvällen. Själva Grön Onsdag kan jag förbereda dagen innan hoppas jag, men det återstår att se hur jag reagerar. Bara så ni vet hur läget är. Uppdatering onsdag morgon: jag mår rätt bra så siktar på sammanfattning ikväll!

Idag får ni gärna lägga till er via inLinkz, dock alltså osäkert om jag kan göra en sammanfattning.

Jag fortsätter med de sista lacken från Depends höstkollektion Club Style, detta är armygröna krämlacket Depend – 538. Fin nyans men tråkigast finish. Kanske skönt med lite lugnare nyanser också förstås men men.

2 lager, bra pensel och formula.

Vad tycker du?


  1. Du är så stark och modig Karin! Jag tycker att du är fantastisk som är så öppen med det fu går igenom och som jag skrev på facebook, all min kärlek till dig och din familj! Lacket är riktigt fint, jag gillar det mer än vad jag trodde att jag skulle göra faktiskt.

    • Tack så väldigt mycket! Jag försöker väl ge andra modet att söka hjälp om de hittar en knöl, det är fruktansvärt men går att överleva. Tack för ditt stöd! <3

      Kul att du gillade mitt lack och för att du var med idag! <3

Comments are closed.