iamcustomcolor-sandybottoms-1

Äntligen fredag igen! Det var tungt att jobba igår, tungt att andas bland annat. Jobbigt. Men nu är det helg och vila – även om jag har mycket bloggjobb att göra inför United in Green. Men först, Holofredag! Besök Kerstin för fler holos idag!

Här kommer ännu ett lack jag fått av Ashley, I AM Custom Color – Sandy Bottoms. Det här gjorde hon visst av misstag och det gick aldrig i produktion, jag tycker det är något för nära min egen hudton men det är ganska fint på nåt vis. Jag gillar inte beiga lack eftersom jag föredrar färg, men ibland kan det ju vara roligt =) Och nej, jag tar inte ordet Nude i min mun – känns oerhört rasistiskt att kalla beige för nude!

Nå, här är det två lager, täckte jättebra redan på ett lager. Holot syns tyvärr lite dåligt, det syns ju mer i flaskan men det är trevligt när det flashar till lite iaf.

Vad tycker du?

iamcustomcolor-sandybottoms-2iamcustomcolor-sandybottoms-3iamcustomcolor-sandybottoms-4iamcustomcolor-sandybottoms-5iamcustomcolor-sandybottoms-6

  1. Snyggt ändå! Ibland tycker jag det är fint med mildare färger, för att vila ögon lite. =) Hoppas du kryar på dig, hackar och hostar själv fortfarande, jäkla seg förkylning. Efter en så varm och solig sommar tycker jag att immunförsvaret borde vara piggare men det finns ju elaka virus som våra antikroppar inte fattar är virus… Att nude skulle vara rasistiskt har jag inte ens tänkt på, men du har en poäng… Själv brukar jag ibland använda ordet ”hudig” och det även om mörkare nyanser som känns, ja ”hudiga.” Men beige, mörkbeige e t c kanske är en bättre benämning. Helt klart går en runt och säger och tänker ord som en inte egentligen menar något med men ju kan ge galna signaler. Ska tänka på det i fortsättningen! =)

    • Bra att jag kunde påverka en person iaf! :) Hoppas du mår bättre snart, jag är trött på svidande hals!

  2. Fint! Och beige är verkligen ett bättre ord! Jag har himla hemskt exempel från hela min barndom; vi kallade (i både låg- och mellanstadiet) den aprikos-grisrosa färgpennan för ”människofärgad”. Förfärligt ju!

Comments are closed.