chinaglaze-heatindex-1

Det är som ni kanske märkt torsdag idag, vilket innebär Rosa Torsdag hos Princessemma!

Jag deltar med ett lack som blev en extrem favorit hos mig! Den otroligt neonrosa Heat Index från China Glaze sommarkollektion Sunsational Neons On The Shore Collection. Det här är riktig neon, precis samma nyans som de där neonrosa tuschpennorna som finns att stryka under med. Men det som gör det så fantastiskt – förutom nyansen – är jellyfinishen.

Det här är bara tre lager, så detta är inte en skir jelly minsann! Tre flödiga lager är perfekt och ger en så himla fin finish att det riktigt blänker. Som ni märkt vid det här laget är det svårt att fota neoner, men det lyser! Lyser som en signaltröja! 90-tals neon! ÄLSK! Jag har faktiskt haft det här lacket hela veckan… Det är så fint!

Konstigt att mina två favoriter hittills varit rosa lack… Jaja, vackert som sagt och perfekt formula!

chinaglaze-heatindex-2chinaglaze-heatindex-3chinaglaze-heatindex-4chinaglaze-heatindex-5

  1. Det är SÅ himla fint! VIlket härligt sommarlack – tänk också när man får lite färg på händerna. Wow!!

Comments are closed.