29 april, 2024

Diamond Cosmetics – Chainmail Charm

När jag sitter och packar lack blir jag alltid helt galen när jag tittar på alla flaskor. De skimrar och glänser och de olika kombinationerna som folk gjort gör mig väldigt sugen på att testa dem alla. Ibland ångrar jag att jag inte valde ett visst lack tex. Diamond Cosmetics bjöd på en del överraskningar måste jag säga!

Men ett val jag gjorde och inte ångrar var att beställa Chainmail Charm. Ett svart, eller åtminstone grått, holo! YES! Så otroligt snyggt och jag älskar det! Jag har två över av detta lack, som jag kommer lägga upp i shoppen snart. Så missa inte det!

16 tankar på “Diamond Cosmetics – Chainmail Charm

  1. Jättefint holo! Är det väldigt likt Color clubs Revvolution? Jag har ännu en gång glömt vilka färger jag valde ;-) Så det blir en glad överraskning.
    .-= » Veronicas senaste inlägg: Nytt för håret =-.

  2. Jag beställde det i alla fall…trots att det var så mörkt. Men vem kan stå emot holografiskt? OPI har gjort nåt liknande också, väl? Har deras här hemma nånstans, men har inte testat det ännu.
    .-= » Sarahs senaste inlägg: Mary Kay Läppglanser =-.

  3. Jag är absolut spekulant på Chainmail Charm. Valde bort det eftersom jag har CC Revvvolution hemma, men dina bilder gör mig sugen i alla fall.

  4. OHH, vad fint det är!!! Och jag är så glad jag valde just den färgen. Gissa om jag kommer att testa det på en gång det kommer!!

  5. Åh förresten…vad glad jag blev när jag insåg att du packar lack just nu. *myser* Då vet man att det snart kommer ett fint paket i brevlådan. Wohoo.
    .-= » Pamsans senaste inlägg: Kreativ Blogger =-.

  6. Ohhh nu har jag fått hjärnsläpp…beställde jag den eller inte?!
    Lääängtar efter paketet nu :)

  7. Jag tror att det är rätt likt Color Clubs Revvvolution och OPI My Private Jet, men att (om jag minns rätt) Scrangie tyckte att Chainmail Charm var finast. Jag har inget av dem (än!), så jag kan inte jämföra, men jag har beställt ett Chainmail charm!

    Åh, vad kul det ska bli att få ett nagellackspaket igen! :-)

  8. Jag har varken OPIs eller Color Clubs, så jag kan tyvärr inte göra en jämförelse. Men om det är någon som har dem får ni gärna skicka bilderna till mig.

    Och ja, ni borde få paketen imorgon, vi kom inte iväg till posten förrän sent på söndagen tyvärr. =)

  9. Wiii, vad fint det är!! Kul att du visar dem så man får se lite fler bilder än typ företagets egna :)

  10. Ooh- fick mitt paket idag! Lacken är troligt fina och chansningen jag gjorde Sweet reviere var definitivt lyckad! :-)
    .-= » Veronicas senaste inlägg: Pris =-.

  11. Målade precis på detta, det är ju helt fantastiskt vackert! En sak bara (det kanske bara är jag) tyckte det var lite småjobbigt att måla på. Sen tyckte jag korken var lite liten att hålla i. Men annars så, helt löööööövely!

Kommentarer är stängda.