28 mars, 2024

Tävling – Vinn set från Butter LONDON!

Jag fick ett presentkort på 500 kr till Kicks av Anders! Kanske inte så mycket men kul ändå!

image

Vad sägs om en tävling? Den som kommer på bästa förslaget på vad jag ska göra med pengarna vinner ett set med bas- och topplack från Butter LONDON! Tävlingen pågår till tisdag kväll, sätt igång!

10 tankar på “Tävling – Vinn set från Butter LONDON!

  1. Jag tycker du ska köpa ett set med tre Clean-dofter i lämpliga och väldoftande storlekar ”Clean Fan Favorites Trio”, och ett toppenbra läppbalsam för att råda bot på nariga vinterläppar ”Biotherm Beurre de Levres”.

  2. Handla nagellack förstås :) Speciellt nu i mellandagsrean kan man säkert få lite mer för pengarna än man fått annars :)

  3. Jag tycker du ska köpa lite goda bodybutters att smörja in dig med nu under den kalla årstiden när huden lätt blir torr.

  4. Jag tycker att du ska investera i alyssa ashleys parfym ” vanilla ”, jag har aldrig känt någon mer ljuvlig doft, och tror att den skulle passa DIG! :-) Kram

  5. Vad kul med 500 kr! Själv fick jag 300 kr, och jag kommer nog att köpa DKNY Golden Delicious.
    Vet inte om du kanske har den..? Det är i alla fall ett förslag, en parfym just Du gillar!
    De nya presentkorten kan man tydligen använda på nätet också, så annars kan du ju köpa något via hemsidan som inte finns i din stad! MAC skulle jag handla :)

  6. Jag skulle shoppa MAC, eller jag har redan gjort det :D hehe någon fin ögonskugga eller så. Annars är det ju alltid bra om man kan få nån parfym man vill ha, just nu är det Kenzo Amore som jag vill ha.

Kommentarer är stängda.