29 april, 2024
Okategoriserade

Herregud, hur lågt kan man sjunka?

Min styvmamma tar verkligen priset just nu. Av någon anledning som jag inte riktigt förstår är jag numera helt portförbjuden hemma hos min egen pappa. Ni minns min pappa va, han som ligger förlamad och med en massa metastaser i hela kroppen och med en prognos åt det dåliga hållet.

Nå, jag får alltså inte träffa honom. Min pappa som alltså är upphov till min existens. Jag vet iofs inte vet det är vi gjort ”fel”, jag eller pappa, för hon brukar straffa pappa genom att skada mig. Hon har vägrat komma på olika bjudningar och träffar etc bara för att hon är sur på honom men fattar tydligen inte att det är mig hon gör ledsen.

Nu har hon gjort det igen alltså. Fråga mig inte vad jag har gjort, kanske var det att jag frågade om lov om jag fick komma en viss tid och lämna datorn jag köpt åt honom? Eller kanske att jag inte började skrika åt henne när hon skrek åt mig sist? Eller kanske kan det vara att jag inte är välkommen kl 5 på morgonen för att torka bajs som hon skriker om att jag ska göra?

Jag är så trött på den här kampen nu, jag ger upp… Jag får väl nöja med mig att prata med honom per telefon framöver… :(

10 tankar på “Herregud, hur lågt kan man sjunka?

  1. Jag tycker att din styvmamma verkar lite styv i korken. Din pappa är vuxen, likaså du. Ni har lika mycket att säga till om som hon, om det är någon som skulle bli bannlyst är det väl hon som hon beter sig :O
    .-= » Emilies senaste inlägg: sjukt… =-.

  2. Eeh, jaha… Hur är det upp till henne enbart tror hon? Om du vill träffa din pappa och han vill att du kommer så gå dit. I värsta fall får du väl passa på när hon inte är där (om hon typ låser dörren när du kommer). Hon måste väl gå ut nån gång. Verkar ju tyvärr som om du får ta till ”fula” knep för att få träffa din pappa.

    Självklart måste ni få träffas när ni vill, speciellt nu när han är sjuk, det är ju bara bra för er båda! Hoppas att det löser sig snart och att hon kommer på bättre tankar. Styrkekramar till dej och din far.

  3. Fy vad arg jag blir! Så får man inte göra. Jag blir ledsen ända in i djupet av mitt hjärta att det finns så omänskliga och egocentriska ”människor”.
    .-= » Tinas senaste inlägg: Hembudat! =-.

  4. Din styvmamma verkar inte vara särskilt empatisk. Men stå på dig! *skickar massor av kramar* Tur att du kan prata med din pappa per telefon iallafall men det är ju en liten tröst
    .-= » Veronicas senaste inlägg: Nytt för håret =-.

  5. Jag tycker att det är orättvist att hon ska bestämma över er, tycker att ni borde få välja det, men förstår om det är tungt att behöva kämpa för att träffa sin egen pappa. Men jag hejar på dig iallfall!

  6. Hon kan inte förbjuda dig att träffa din pappa.
    Han ligger på sjukhus väl? Och kan prata?
    Det är ju bara att valsa in som vanligt och skita i henne, så länge han kan prata och säga till personalen att du är välkommen kan hon inte göra ett skit.

    Fitta.
    Så det så.
    .-= » Elenas senaste inlägg: Sminkspaning i Örnsköldsvik – februari/mars =-.

  7. Jag har inte läst detta inlägg förrän nu och jag kan inte ens föreställa mig hur dåligt det fick dig att känna dig. Skickar många styrkekramar och hoppas att den där hemska människan tar sitt förnuft till fånga.
    Kramar!

  8. Vad är detta? Du har rätt att besöka din pappa när f-n du vill och jag vet att han vill att du kommer. Stå på dig! Jag vet att han älskar dig.

Kommentarer är stängda.