tis-1711-5Anders har med väldigt stor sannolikhet fått ett jobb! Yay! Så medan han har varit på jobbet idag har jag mest sovit. För det är vad jag gillar mest av allt… Fast jag har varit på Lassomöte idag, så jag har inte slängt bort hela dagen!

tis-1711-4Dagens är på en grund av Lumenes eyeshadow primer, därefter en guldbrun skugga från Too Faced, som egentligen är en duoskugga som blivit ihopmosad. Funkar det också, den är nästan snyggare ihopmosad! ;) Mac-pigmentet Vanilla från globlinjen upp mot ögonbrynet för att sudda ut den skarpa kanten. Svart eyeliner och mascara. Läppstiftet är från Maybelline tror jag.

tis-1711-1tis-1711-2tis-1711-3

  1. Fanken vad kul för Anders om han får jobbet! Det blir bra för dig med, eftersom du får en gubbe som både är gladare och rikare ;)

Comments are closed.