2 maj, 2024

Resultat av tävlingen!

Den enväldiga domaren drog ett namn och valde Ems! Grattis!! Jag kommer skicka ett mail till dig också så ingen risk att du missar vinsten.

TACK alla som bidrog med feedback! Det är verkligen roligt att läsa att ni uppskattar bloggen. Jag är själv dålig på att kommentera alla de bloggar jag besöker varje dag hur mycket jag än uppskattar dem eller ett enskilt inlägg.

Det tycks som om de flesta av er tycker om den nya designen med körsbärsblommorna. Älskar själv körsbärsblommor så när jag hittade det här temat (och ett annat, har satt ihop två olika) så blev jag väldigt glad. Den ska vara vänsterställd SantaCarolina, att den var centrerad i explorer var ett misstag. =) En sökmotor har jag lagt till efter att Ems önskat sig det, så jag hoppas att det nu blir lättare att hitta vad du söker. Jag är alltid väldigt noga med att stoppa in allt i vederbörliga kategorier, så klicka på kategori-namnet till höger om det är nåt speciellt du söker.

Ni önskar er också fler recensioner, och det kan jag förstå att ni gör. Jag är generellt väldigt dålig på det, jag testar något, gillar det inte och stoppar sedan undan den. Eller gillar och använder. Jag måste tänka mer ur ett bloggperspektiv helt enkelt. Jag kan glädja er med att jag har testat 20 nya grejer på några månader så det kan nog komma en hel del sådant framöver!

Eodt eller Dagens Look Of The Day (oj, tårta-på-tårta) som jag kallar det i min kategorilista lägger jag upp de dagar jag gjort något som krävt att jag sminkat mig. Eftersom jag är arbetslös på väg att starta eget är jag ofta väldigt mycket hemma utan att sticka ut näsan utanför dörren en enda gång. Kan vara bra för huden att få vila också. Antar att jag dom dagarna kan skriva lite recensioner kanske!

Kommer visa er min sminksamling sen när jag fixat skänken i badrummet. Likaså handväskan och vad som alltid finns till hands vid datorn och på soffkanten. Favoriter helt enkelt, kanske morgon- och kvällsrutiner och mina försök till en mattare hud. Och mer krämer och oljor, jag lovar! Men kollektioner intresserar mig inte, så det kommer ni bara få läsa om i undantagsfall.

Ja, det finns massor att skriva om och jag tackar er från djupet av mitt hjärta för att ni gav mig så fin feedback! 2008 kommer bli otroligt spännande för mig och jag hoppas det kommer märkas på bloggen!

Kram!

En tanke på “Resultat av tävlingen!

  1. :D Tack så mycket! Oj vad jag blev glad! Jag håller redan på och tänker ut olika kombinationer ;)
    Ser ut som om mycket kul kommer att hända på din blogg, ser fram emot det!
    Tack tack igen, har svarat på mejlet nu :D

Kommentarer är stängda.