24 april, 2024

Dagens: Rec my Blade

Det här är gårdagens mejk! Jag kom hem rätt sent igår och idag skrotar jag omkring i min rosa mysdress – så varför inte dra lite på den?

Jag har idag sovit länge, låg och hostade till sent inatt och fick skippa min frukost med Anders. Så jag låg kvar i sängen till 12 när jag gick upp och samlade ihop all tvätt. Vi är riktigt dåliga på att tvätta regelbundet, slutar alltid med att man får ta de minsta string man har hemma… Usch.

Men igår var jag ju ute på Make Up Stores modevisning, där de visade sina looker Extreme och Frozen Diamond. Jag tyckte att visningen var hemsk, smala unga tjejer som gick alldeles för långsamt med höga benföringar. Nej, det var inte imponerande alls. Men det kanske var miljön i Domino som gjorde det. Men mejkerna var snygga och håret häftigt, så det var väl rätt ok iaf.

MUS hade också 20% igår, så jag köpte två skuggor och en ögonpenna, visar dem sedan.

Men denna mejk är inte med de skuggorna, utan på tre andra. Grundade med UDPP som vanligt, därefter Seattle från Mist igen över hela ögonlocket. I globlinjen gröna Blade Runner från Nars, ihopsuddad med Seattle. Vet inte varför jag inte tog en sidobild, det syns lite dåligt det gröna tyvärr. Under ögat MUS skugga Rec. Svart kajal och mascara.

Huden var hemsk igår, men kinderna var rätt ok iaf. Men det syns väldigt tydligt hur torrt det är, lite pinsamt…

Har du sett Make Up Stores visningar och vad tyckte du om dem?

2 tankar på “Dagens: Rec my Blade

  1. Jag hade så gärna velat gå igår men min kompis jag skulle gått med sa aldrig om hon kunde eller inte så jag bokade aldrig upp mig. Surt för jag ville ha ett par grejer från mus >.<

Kommentarer är stängda.