28 mars, 2024

Dagens: Ljuv som en duva

Dagens mejkbilder tog jag på pressträffen, efter att det var klart. Detta då jag helt glömde bort det hemma. Det är jag dock rätt glad över eftersom bilden på hela ansiktet blev så himla fin! Vilket ljus det var där! Däremot syns ju inte bilderna på mejken så bra, men det är det ändå ingen här som bryr sig om… ;)

Håret har jag alltså färgat igen och det syns alldeles för tydlig att jag har vanlig blond utväxt och blonderat. Ser ärligt talat inte klokt ut även om jag faktiskt gillar den riktigt mörka färgen. Men, jag tänker raka huvudet i april eller så, helt enkelt för att börja om från början. Med helt obehandlat hår. Eller borde jag raka nu när jag kan dölja det under en mössa?

Dagens är med de gråsvarta matta skuggorna från Viva La Divas matta palett. Superomärkvärdig, men snyggt kl 6 på morgonen. Det var riktigt darrigt att sminka mig imorse, det är inte mänskligt att gå upp 5.15….

10 tankar på “Dagens: Ljuv som en duva

  1. Haha! Ja men karlsson måste nog vara det vanligaste efternamnet efter typ svensson. Dock blir jag en Elfving igen i slutet av veckan. Vad snyggt det blev med det mörka håret. Tycker inte du ska raka av dig håret men det vore ju lite coolt. Modigt i alla fall. Och passa i så fall på nu för då kan du ju dölja det lätt som du sa. :D Det där doveprodukterna kanske vore något för mig. Jag har börjat prova b5 nu. Första dagen idag. Ska bli spännande att se om det blir någon skillnad.
    .-= » Sannas senaste inlägg: The dress =-.

  2. Sanna: Nä, Johansson är nr 1, därefter Svensson och Andersson. Karlsson är inte så vanligt alls i sammanhanget. Men Elfving är mer du. Och tack så mycket! Berätta hur det går med B5!

    HMS: Ja, du är ju alltid snar att döma mig eller komma med en liten pik… Jag är alltid Vacker & Underbar vet du väl!

    Adrasteiah: Tack! :D

  3. Åh, du passar superbra i brunt hår! Det lyfter verkligen fram dina vackra ögon, raka inte av det!

  4. Det är verkligen skillnad på ljus och BRA ljus. Gillar också det mörka på dig och makeupen är som vanligt felfri. :)
    .-= » Tinas senaste inlägg: Shoppat! =-.

  5. Så bra dina fina ögon framträder! Själv har jag avfärgat håret och ”börjat om” med en ”mellanfärg” eftersom håret blev mörkare och mörkare för varje gång…..

  6. Låt det växa en cm innan du tar bort alltihop-OM du verkligen ska det.När jag klipper kort på hösten brukar min frissa säga att det är mer vanligt att folk klipper kort på våren-Då säger jag att ingen ifrågasätter en mössa på vintern! ;-) Jag vill prova att ha ut mitt troligen ganska gråa hår,men orkar inte vänta ut det o är för feg för en riktigt snagg.
    .-= » SoPs senaste inlägg: Idag åt jag en semla =-.

  7. Ja, jag har velat ha grått i säkert 15 år-min mormor hade ett Så vackert hår,först stålgrått,sen vitt.Tyvärr tycks jag inte har ärvt den egenskapen.
    .-= » SoPs senaste inlägg: Idag åt jag en semla =-.

Kommentarer är stängda.