Om en timme går tåget till Stockholm, innan dess måste jag hinna äta också. Har ett par kotletter i ugnen, inte så sexigt men det får duga. Håller mig mätt till efter eventet iaf hoppas jag!

Jag har blivit medbjuden av Tina-Beleza till Lily Lolos pressvisning, ska bli så himla kul! Dels att träffa Tina, men också Delinda, Fröken Rosa och Wysteriia som jag aldrig träffat. Tror Kicki ska vara där också, henne har jag inte heller träffat förut. Vi får väl se om jag lyckas komma ur mitt skal så folk minns att jag var med! ;)

Men, dagens mejk då. En ganska enkel variant, med MUS Regent över hela ögonlocken och under ögat samt Nars Blade Runner i den yttre ögonvrån. Syns mer i vanligt dagsljus än på mina blixtbilder dock. Senare ska jag toppa med Lumene Promise, men ska ju äta först som sagt. Blir nog snyggt med knalliga läppar till! Ögonbrynen är inte ifyllda, de fick vara med på bild idag för de blev himla snygga!

Produktlista

Hud
Primer: Too Faced – Primed & Poreless
Foundation: Dior Forver, Clinique Almost Powder Foundation
Rouge: Mac Vintage Grape
Bronzer: Isadora Matte Tan

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced Shadow Insurence
Ögonskuggor: Make Up Store Microshadow – Regent. Nars – Blade Runner.
Mascara: L’Oreal Lash Architecht 4d

Läppar: Lumene Lip Stain Promise (ej på bild)