Tjoho! Idag nästan studsade jag upp ur sängen! Lite manisk tror jag, tänk om jag är bipolar? Usch :(

Nå, idag är det Margaretadagen! Så grattis mamma och grattis till mig själv och mitt tredjenamn! Hurra! Jag och Anders ska ner på stan och fira med en bakelse tror jag samt lite shopping. Ska också hämta ut nya linser, nya mediciner samt även ta hand om mammas katt.


Dagens skulle egentligen vara mer mörkblå, men det blev inte så! Grundade först med UDPP, därefter Dignity från Face och ovanpå det från ögonfranslinjen till globlinjen Mac Paint Poten Blackground! Japp, tre olika underlag! Jag får inte Blackground att funka om jag inte har nåt fetare under eller över, så detta funkar bäst för mig. I den inre ögonvrån sedan en ljusturkosblå skugga, i mitten en skrikgrön och längst ut en mörkblå glitterskugga. Alla från Manlypaletten. Mörkblå kajal längs övre ögonfranslinjen och tårlinjen, samt svart mascara. BrowZings från Benefit på ögonbrynen och läppglanset kommer från H&M, Lovely Red tror jag det heter (?).

Seså, klicka upp bilderna som är enögda så ser ni bättre!

 1. Va snyggt! Har inte riktigt orkat leta mig bakåt genom hela din blogg men undrar om du har (eller har lust att någon gång skriva) ett inlägg om hur du lyckas så bra med din ögonmake? Blev inte intresserad av ögonskugga förrän för ett år sen så jag håller fortfarande på och lär mig :)
  .-= » Fias senaste inlägg: =-.

 2. Nämen grattis! Det här var ju lite kul, för min mamma och jag heter också Margareta :) hon i ”förstanamn” och jag i andranamn då!

 3. Tack så mycket! :D

  Fia: Det har jag nog inte gjort tror jag, ska göra en endera dagen!

  Fru Choklad: Nej, men ska genast kolla! Hittade dem på din sida, haha! Mycket snygga!!

  Helena: Tack! Grattis till er också!

 4. Extremt snyggt! Du ser, som alltid, enastående ut i turkosa toner! Jag gillade den här makeupen, har ju varit inne i en liknande period själv, och det är så himla snyggt! Hela havet på ögonlocket, liksom!

Comments are closed.