Jag har tidigare skrivit om Via Naturals och Comfort Naturals och idag har jag för första gången testat de jag fick hemskickade. Jag har aldrig gillat tvättmedel med parfym och var lite orolig att även dessa skulle dofta mycket men så var inte fallet!

Via Naturals och Comfort Naturals återfinns i två tilltalande dofter: olivblomma och aloe vera.

Via Naturals och Comfort Naturals innehåller noggrant utvalda naturliga extrakt och doftämnen från naturen. De får dina kläder att dofta lika ljuvligt och kännas lika mjuka mot huden som blommor.

Mina förväntningar på dessa tvättmedel är givetvis att all tvätt ska bli ren oavsett smutsgrad – inklusive blodfläckade trosor, att tvätten inte ska vara statisk och luddig av katthår samt att den ska vara mjuk och dofta gott. Något annat ska man inte förvänta sig av ett tvättmedel, eller hur? Jag tycker inte att jag kan vara besviken heller, kläderna blev rena och oavsett torkmetod är de absolut inte statiska.

Många konsumenter upplever att man tvingas välja mellan angenäm doft och skonsamhet mot miljö och hud i valet av tvätt- och sköljmedel. I nya Via Naturals och Comfort Naturals förenas mildhet mot hud och miljö med friska dofter, baserade på naturliga doftämnen.

Via Naturals och Comfort Naturals har samma tvättkraft och mjukgörande förmåga som tidigare. Synergieffekten mellan tvättmedel och sköljmedel är optimerad då doftlinjerna är genomgående i var och en av de två produktserierna.

Dock är det inte tvättmedel som får mig att go bananas över doften, men jag störs inte och det är det viktigaste! Jag kan inte tänka mig något värre än att ligga i sängen och inte känna doften av Wendy eller Anders ”man-scent” utan bara av en massa artificiella dofter som tar över.

Återstår att se hur de är att ha på sig! Jag tvättade mina arbetskläder så imorgon får vi se!

Okategoriserade
  1. Kan nog vara något för mig! Jag har helt slutat med sköljmedel för jag avskyr doften. Men då får man ju statiska textilier, och det är så vidrigt när toppar och tröjor smackar sig fast ;) Men jag ska testa detta!
    Ja, visst doftar katter himmelskt? Min gubbes ”man-scent” är väl inte alltid så behaglig, medan mina missar inte är läbbiga ens när de fiser ;) Eller jo, det är de nog vid närmare eftertanke…

Comments are closed.