Äntligen är Nubar-oktober slut och jag kan börja visa upp andra lack jag samlat på mig under månaden! Det är en hel del som trillat in, piCture pOlish, Zoya och Rescue Beauty Lounge. Förstå mig rätt, Nubar är suveräna och jag skulle säkert överleva med bara det märket, men det är kul med andra märken också!

Orkade inte bry mig om holofredagen idag, men besök gärna Kerstin för en massa fina holos! Jag går en frostig väg istället, med naglar som påminner om is och snö. Well, inte mycket av den varan här just nu tack och lov men ändå. White Wedding från piCture pOlish är ett riktigt tjusigt vitt lack med skimmer som går i rosa och blått, påminner såklart om snö om man tittar noga. Lite tjock och klumpig formula, penseln kändes lite sladdrig och sådär, men det blev bra ändå. Jag har använt tre lager och störs inte av VNL. Kanske att ett fjärde hade varit bra men det fungerar ändå.

Det är en snygg färg helt klart! Inte kalkig som de ofta blir utan det täcker fint och ger snygga naglar. Riktigt trevligt! Ser ut som mjölk eller kanske lim på naglarna. Bilderna är tagna under en energilampa och sedan färgkorrigerade i Raw-hanteraren. Sista bilden är tagen med blixt.

 

 

  1. åh det ser ju jättefint ut på dig! Jag klarar inte av så här ljusa färger på mig, jag ser smutsig/konstig ut av nån anledning…

Comments are closed.