28 april, 2024
Okategoriserade

Vinnaren i kattävlingen!

Nu har vi läst alla UNDERBARA katthistorier och vi har dragit en vinnare: Lina MakeitFab!

Linas berättelse

Oj jag har ju fyra katter så man har ju lite historier….

Azrael var en mycket nyfiken katt när han var liten, ville gärna sticka ned huvudet i saker och undersöka. En dag när jag var och städade i sovrummet så hörde jag massa konstiga dunkande från köket, genom hallen och mot sovrummet. Dunkande kompanjerades också av jamnade. Tittade ut och såg att Azrael hade stoppat ned huvudet i vattenkannan och kunde inte komma loss. Han kom gående med den fast på huvudet och rörde på huvudet från sida till sida som Stevie Wonder…. Jag skrattade så att jag grät samtidigt som jag försökte få loss honom. Det gick tillslut och efter det så stoppar han inte ned huvudet lika mycket i saker….

Aratron är min lilla bebis som jämt ska sova innanför min tröja, han är som ett litet kängrubebis. Om jag har fräckheten att inte vakna när han ska ha mat så går han över mitt ansikte och släpar magen i ansiktet på mig och om jag inte tycker att det är tillräckligt för att gå upp så lägger han sig helt enkelt över mitt aniskte tills ja kliver upp….

Så det var i alla fall två av katterna egenheter.Skulle kunna fortsätta hur länge som helst men jag ska ju inte skriva mina memoarer….

Framförallt var det berättelsen om Azrael som vi tyckte var så himla söt! Grattis Lina, jag skickar skylten till dig! :D

→ Skylten köpte jag på Carlsson Interiör, men den finns här på Bloominghome också för 99 kr plus frakt.

En tanke på “Vinnaren i kattävlingen!

Kommentarer är stängda.