3 maj, 2024
Okategoriserade

Komatös tös i en fritös

Idag har jag mer eller mindre varit helt komatös. Jag har ju hypotyreos vilket bla ger en extrem trötthet. Att då ha ett fysiskt arbete ger en viss baksmälla, som vi kallar ekolåde-bakis här hemma. Lördagar är helt enkelt dagar som bäst soves bort.

Vilket var precis vad jag gjorde till 13 idag, trots flera telefonsamtal från mamma och Anders. Med mamma bestämde jag att hon skulle hämta mig kl 16 för att tillsammans åka till sjukhuset. Pappa har nämligen blivit inlagd igen på Linneaenheten, denna gång pga att han lyckats bryta överarmen! Galet, men antar att hans skelett är så skört nu med cancern och behandlingen. Så han ska stanna till måndag iaf. Mamma åkte dit för att besöka sin sambo som hade hjärtkänningar. Han får ligga kvar över natten på observation, men inget tydde på hjärtinfarkt iaf.

Efter det åkte mamma och jag hem till henne där jag mest sett på tv och ätit gott. Jag är hemma nu men jag är verkligen så trött….

Nya tag imorgon! Då måste jag gå upp i tid så jag hinner gå till posten före 13!

4 tankar på “Komatös tös i en fritös

  1. Usch såna där komadagar har jag också. Har en idag, jättekul när man har planer för kvällen.
    Synd att man inte kan trycka i sig lite fler piller så man blir piggare, eller ännu hellre att man var frisk nog att slippa pillerburken.

    Kram
    .-= » SugarPuffs senaste inlägg: =-.

  2. Om man har hypotyreos och ändå är trött, har man inte fel dos Levaxin då? Jag har för inte så länge sen fått Levaxin och mina prover är bra, men är ändå jättetrött och grötig i huvudet. Ska tala med läkare i veckan, har hört att det finns en typ av hypotyreos som inte syns på blodproven och det hjälper inte med Levaxin utan måste till en annan medicin. Tänkte att du kanske hade mer erfarenhet av tillståndet än mej…

  3. Fröken Frodig: Det tar ett tag för kroppen att stabilisera sig då man precis fått levaxin, det tar tex 6 veckor för att en dosändring ska märkas. Så ha lite tålamod till att börja med.
    Men visst finns det en variant som är svårdiagnostiserad. Läs gärna mer på thyroid.se

  4. Tack för tipset om webbplatsen, ska jag genast kolla in! Har ätit Levaxin drygt 12 veckor nu, det var bättre ett tag men har blivit mkt tröttare igen. Kanske är nåt annat, vem vet. Tack igen för svaret :)

Kommentarer är stängda.