24 april, 2024
Okategoriserade

Omröstning och tävling

Nailshop och Helén behöver er hjälp! Du som är mellan 20 och 30 år, snälla svara på denna simpla fråga och du kan vinna nagellack från Nubar! Tre vinnare kommer dras, men du måste ange din ålder i kommentarerna om du vill vinna.

Du måste alltså dels klicka i vilka tidningar du läser och skriva en kommentar om du vill vinna. Väljer du Annan måste du också skriva vilken i kommentarerna.

Vinnaren dras på fredag!

45 tankar på “Omröstning och tävling

  1. Veckorevyn och Elle är de tidningar jag läser. Veckorevyn har jag läst sen jag var 15, så det är oj.. det blir 11 år i år! (jag är 25, blir 26)
    .-= » Marias senaste inlägg: JibJab! =-.

  2. Jag är 25 (eller rättare sagt fyller 25 den 28:e januari) och läser VeckoRevyn, Elle (prenumererar) och Annan: Level (prenumererar).

  3. Jag är 27 och läser In Touch och ibland slinker det med en speltidning, Super Play :D

    Tack för en bra blogg!

  4. Jag är 24 (var tvungen att tänka efter först.. O.o) och läser Damernas värld när jag väl läser någon tidning. Eller ja, ska jag vara ärlig är jag lite ful och köper tidningar med bra gåvor oftast. Prenumererade i alla fall på DV förut. Veckorevyn har jag verkligen tröttnat på får jag säga.. läste den mycket förr.
    .-= » marybeths senaste inlägg: Katthemmet Kompis =-.

  5. Jag är 22 år (blir 23 i sommar) och läser ibland både Glamour, Veckorevyn och SOLO, men mest läser jag nog Cosmopolitan.

    Mvh Emma

  6. Jag är nyss fyllda 30, och brukar nu som då köpa mig ett nummer av Solo (särskilt om de har nån kul present med tidningen) och emellanåt kan jag inhandla Amelia. Köper dock nog allra mest korsords- och serietidningar…
    .-= » Ikas senaste inlägg: Skunk Look by Ms Chic =-.

  7. Jag är 26 och jag läser Elle och Vogue, och så läser jag ett par andra tidningar som inte direkt har med utseende att göra, men jag gör lite reklam för dem ändå. :P De andra tidningarna jag läser är Kattliv och Misstänkt. Ibland läser jag faktiskt lite i min pojkväns tidning Svensk Polis också, men mest för att det ibland finns intressanta artiklar om psykologi och sådant. =^.^=

  8. Ojoj, ska jag räkna upp varenda tidning eller är det magasin som gäller? Jag läser Ordfront, Family living, Elle interiör, Residence, Flamman, Språktidningen, QX, Bang… etc. De övriga alternativen i enkäten är i princip ytligt trams enligt min mening. Och jag är 27.

  9. Jag kryssade i Elle, (brittiska) Vogue och Damernas värld. Min favorit är Elle, som jag tycker har bäst innehåll när det handlar om smink och mode. Jag är inte särskilt intresserad av artiklar om kärleks- och sexråd, tips om hur man blir mest populär på nyårsfesten och liknande artiklar, utan jag vill se fantasifulla bilder av vackra kläder och sminkningar med bra tillhörande texter när jag köper tidningar!

    / Tina, 24 år

  10. Jag är 21. Kryssade ”annan” – jag läser inte så mycket tidningar så jag får svara ”Socionomen” och så bläddrar jag i Ica Kuriren och Amelia hemma hos mamma :)

  11. Jag är 21 år och jag brukar läsa Illustrerad Vetenskap och Dagens Arbete. Om de ens räknas i det här sammanhanget.
    .-= » Sarahs senaste inlägg: Bra Badskum =-.

  12. Jag är 23 och brukar utöver Elle främst läsa dagstidningar såsom Sydsvenskan och Corren.

  13. Är 20 år (men blir 21 under 2010.) Läser det mesta och så även bland dessa olika tidningar. SOLO, Glamour och Cosmopolitan faller mig dock i särklass mest i smaken. Detta beror helt enkelt på att det finns för mkt reklam och bilder (och därmed för lite att läsa) i Elle och Vogue, medan VR och Frida tenderar att kännas ganska barnsliga ibland..

  14. Jag valde annan. Läser Djurskyddets tidning, WWF’s tidning och ibland någon annan naturtidning som jag får mina händer på.

    Är 24 år.

  15. Jag fyller 30 i år. Alternerar mellan Glamour, DV och Elle. Chic och Cosmo händer det också att jag köper.

  16. Jag klickade i annan och då blir det oftast Chic.Annars Glamour, Amelia eller eller, beroende på vilken som verkar roligaast för tillfället. Ålder 27.

  17. Antar att det handlar specifikt om ”tjejtidningar”. Där är det bara ELLE som fallit mig helt i smaken. Blir ibland Chic också när man vill ha lite snabbläst förströelse. 25 år.

Kommentarer är stängda.