26 april, 2024

Dagens: Marinblå värdighet

Idag blev det ett besök till Stockholm, Djursholm för begravningen (eller snarare avskedsakten) av Professor Emiritus Björn Sirén. Han är min mammas farbror och jag hade ärligt talat inte en aning om att han kallades för energiskogens fader.

Dagens blev därför en ganska mörk mejk i marinblått från H&Ms Smokey Eyes-palett i den yttre ögonvrån. Jag la även lite mörkgrått ovanpå för att dämpa det blå. I den inre ögonvrån den silvervita från H&Ms vårpalett. Foundation är Mac Studio Fix, som jag för övrigt måste köpa ny av före hösten. Ikväll måste jag köra en ordentlig skrubb-mask-omgång, känner mig skrovlig!

Jag hoppas ni gillar Anders gästinlägg – det kommer fler av den sorten! Vi har ofta diskuterat ämnet som han tar upp, ytlighet kontra djup. Jag känner mig ofta lite dum när jag talar om vad jag har för framtidsdrömmar, speciellt män naturligtvis. Att starta eget företag är ju beundransvärt, men sälja smink? Känns väldigt bra iaf att ha en så stark kraft bakom mig som stöttar mig hela vägen! Han är inte en sån där tradig kille som säger ”fint, men du är snyggare utan smink”. Kanske tycker han det men han gillar ju mina ”konstverk” med! =) Jag hoppas ni också har den förmånen med era pojkvänner.

Nu, quorn med ris! Senare ska jag lägga upp bilder på min sminkförvaring.

En tanke på “Dagens: Marinblå värdighet

Kommentarer är stängda.