28 mars, 2024

Gott nytt år då!

Vad ska man säga om 2007? Året som började rätt bra, var jobbigt i mitten och slutar med hopp. Jag är glad dock att jag startade denna blogg, den fick mig att fokusera lite granna, hitta något som skulle kunna bli väldigt viktigt för mig.

Jag säger alltid varje nyår att nästa år får banne mig inte vara sämre än detta! 2006 var en ren katastrof för mig. Uppslitande bråk och seperation även om ävet det året slutade bra med ett jobb och en ny pojkvän. Men det var ändå ett av de absolut jobbigaste åren nånsin.

2007 var marginellt bättre. Jag sa upp mig från tidigare nämnda jobb eftersom min chef var en idiot och det var för svårt att få ekonomin att gå runt. Som om a-kassan är så mycket bättre! Fick dessutom karens på 45 dagar, så hela sommaren var bara ett enda stort helvete.

Sedan dess har jag varit hemma och grubblat på vad jag vill göra och kom på det i november. Låt hoppas att det kommer gå vägen och det snart! Jag vet att jag har kraften, men jag kan ju bara styra mina egna omständigheter.

Låt oss alla hoppas att 2008 blir ett fantastiskt år, fyllt med hopp och glädje och absolut inga besvikelser!

Fast det börjar inte så bra känns det som, känner mig helt under isen just nu… :(

Uppdatering: Skrev en fånig krönika på Kleiner Liebling. Otroligt vad man glömt!

2 tankar på “Gott nytt år då!

  1. Tack Sublim, jag hoppas du har rätt och att det sker innan jag tappar kraften och modet!

Kommentarer är stängda.