tors-2103-1

Ok, hemma på lunch igen och tar det lugnt en liten stund. Har gosat lite med katterna och treat:at dem, roligt att se Deshi komma springande som om han vore svältande! Deshi väger förövrigt 4,5 kg nu och Uchi 5,2 kg… Stora kissar minsann och om 2-3 veckor fyller de 1 år! =)

Mitt vänstra öga är enormt irriterat idag från igår, det rann hela dagen igår efter att jag tagit ur linserna och var helt igenkläggat imorse. Nu har jag faktiskt ingen lins i det ögat, jag har bara -1.0 i synfel där så det fungerar. Det högra har -1.75 eller nåt samt brytningsfel, så det skulle ha märkts lite mer. Lite huvudvärk har jag förstås men det går att leva med. En riktigt kort runda idag, 39 stopp mot normala 50+ så får snart komma hem och ta på glasögon igen =)

Nåja, idag har har Cupcake på ögonlocket och faktiskt Flamenco – båda från Make Up Store – under ögat. Flamenco syns inte så där mycket, lite knepigt att ha lila under ögat utan att se blåslagen ut. Misslyckades kapitalt med bilderna idag men jaja… =) Dessutom syns vecken på ögonlocket väldigt tydligt, märkligt!

Ok, ut och köra igen då!

tors-2103-3tors-2103-2

Produktlista

Hud
Foundation: Benefit Hello Flawless Oxygen Wow – Ivory
Primer: Kicks Face Primer
Rouge: Mac Blush Ombre – Vintage Grape

Ögon
Ögonskuggeprimer: Too Faced  Shadow Insurence
Ögonskuggor: Make Up Store Microshadow – Cupcake, Flamenco
Mascara: Organiqs Organic Volume Mascara
Inlinekajal: Face Stockholm – Correct Pencil

Läppar: Kicks

  1. Tycker det såg jättefint ut! Men hörru, du KAN ju ha glasögon på dig ute också, de klär dig ju! ;)
    (men jag har också alltid linserna när jag är utanför hemmet så…)

    Förresten, om dina Hologlam på instagram! ———->
    Du har valt nästan exakt de jag tänkt köpa hehe, bra smak harru! ;)

Comments are closed.