Hej och välkommen till veckans Gröna Onsdag! Jag kommer ta semester, har Nadine och min styvmamma här från Cypern de närmaste två veckorna och har inte riktigt tid känner jag. Så Grön Onsdag är tillbaka den 12e juli igen! 

Idag är det som vanligt dock, så lägg till dig på inLinkz nedan. 

Dagens lack har jag fått av Amela (tack! ❤️) och är ett ärtgrönt scattered holo vid namn Peita’s Polish – Ghost Gutz. Ganska fin nyans och finish men det når inte ända fram tyvärr, det är nåt som inte riktigt funkar. Här är det med topplack, det torkade matt och hade en lite metallisk finish om ni fattar?

2 lager, ok pensel och formula men lite rinnig.

Vad tycker du om detta? Och du kommer väl tillbaka om 2 veckor? ❤️

 


  1. Det ser iaf helt fantastiskt ut!
    Jag är med idag, lite sen bara. Haft fullt upp så inte kunnat gå in och trycka på publicera ens. Men nu så!
    Kram

    • Nä, inte jag heller! Tack så mycket, blir ju tyvärr inte australien… Kul att du var med idag! :D

Comments are closed.