glittergal-stonewashdenim-1

Måndag igen! Efter en helg fylld med säsong 2 av Orange is the new black känns det nu konstigt att den är slut! Eeek, när kommer säsong 3? Får trösta mig med Suits och senare sista säsongen av Breaking Bad. Netflix ftw!

Men måndagar innebär naturligtvis Blå Måndag hos Tove! Besök henne idag för fler blå skönheter!

Idag vill jag visa er ett av Glitter Gals neonlack, eller hur de nu kallas. Detta är Glitter Gal – Stone Wash Denim, en helt underbar blå nyans! Denim vet jag inte, framförallt inte stentvättad denim, men koboltblå? Kleinblå? Typ min favorit åtminstone i det blå spektrat. Torkat matt också, så lite neon är det nog även om det inte syntes irl eller fångades av kameran.

Här är det 2 lager, mycket lättlackat och torkade hyfsat snabbt.

Vad tycker du om detta? Visst är det en härlig färg även om det inte är så spännande?

Ge mig din åsikt bland kommentarerna!

English: Glitter Gal – Stoned Washed Denim, wonderful blue color with some neon finishes. 

glittergal-stonewashdenim-2glittergal-stonewashdenim-3glittergal-stonewashdenim-4glittergal-stonewashdenim-5glittergal-stonewashdenim-6

Comments are closed.