19 april, 2024

Grön Onsdag: Glam Polish – Hakuna Matata

glampolish-hakunamatata-1

Välkommen till veckans Gröna Onsdag! Äntligen dags igen. =) Idag är vi i Stockholm igen, dessutom kommer vi hem senare så eventuellt orkar jag inte fixa en sammanställning. Får göra det på torsdag istället i såna fall. Men lägg till din länk via inLinkz ändå!

IMG_20150403_102232IMG_20150403_102415Idag vill jag visa ännu ett av lacken jag fått från födelsedagsgruppen, av Ingela.  Nämligen underbara vackra Glam Polish – Hakuna Matata, vilket också gav mig ett nytt like-rekord i fredags när jag smygvisade detta. Det är verkligen så vackert, ett duochromt lack som skiftar i grönt och lila, det lila var väldigt svårt att fånga på foto. Dessutom verkar jag ha fått problem med mitt 50 mm objektiv, det blir bara oskarpa bilder numera. Oavsett vilket, det skiftade även en del i grått vilket också var väldigt vackert.

Här är det två lager, bra täckning, pensel och formula. Det höll bra också – tills jag städade badrummet.

Vad tycker du om detta? För mig är det älsk förstås, det är så magiskt vackert!

glampolish-hakunamatata-2glampolish-hakunamatata-3glampolish-hakunamatata-4glampolish-hakunamatata-5glampolish-hakunamatata-6

[inlinkz_linkup id=513970 mode=1]

14 tankar på “Grön Onsdag: Glam Polish – Hakuna Matata

  1. fint lack samt ett bra namn =) jag är med idag! inget nytt lack tyvärr men med en ny nailart som består av mina tre gröna favoriter.

    1. Ja det är så fint! Vi hade en jättefin men lång dag =) Kul att du var med!

Kommentarer är stängda.