Idag är det fredag och jag tänkte vara med på holofredag, fast lite på en höft sådär! Besök Sminkan och Emma idag och njut av min favoritfinish – holo!

Jag fortsätter visa Depends 7day-kollektion för sommaren, den vid namnet Riviera Glamour. Den här kollektionen innehåller många knalliga lack, men också några mer dämpade nyanser. Som detta, Depend – 7day – Spend It (nr 7129). Det här är en greige antar jag, en varm grå som är väldigt nära min hudton (på vintern) men inte så att det stör mig. Jag trivs i den här nyansen, ibland är det skönt med lite mer lertoner.

Som ni ser har jag också lagt en holotopper ovanpå, det kommer från I Am Custom Color. Rätt starka regnbågar men syns dåligt här under ledlampan. Jag är bara halvseriös med att jag är med på holofredag, även om det är kul att visa att alla lack kan bli snygga holos!

Dependlacket är två lager, bra formula och pensel! Bra torktid också!

Vad tycker du? Kan vilket lack som helst bli snyggt med holotopper?

  1. Jag tycker att det här lacket gjorde sig alldeles utmärkt i recnbågsskrud, ett klart lyft helt klart. Kul att du är med på holofredag! :)

Comments are closed.