layla-ce-63-1

Härliga torsdag! Vi har unnat oss att stänga av alla larm och bara sova tills vi vaknar, tom katterna låter oss sova trots att vi överskrider deras frukosttid med flera timmar. Väluppfostrade kreatur! :D

Idag ska vi bygga ihop en hög Billy-hylla och flytta runt en massa böcker. Kommer ta hela dagen allra minst! Så under tiden får ni njuta av det här lacket från Layla och deras serie Ceramic Effect. Lacket heter Chocolate Truffle, CE63 och är ett riktigt fint duochromt lack med ganska mörka undertoner. Det är ganska mörkt rött, eller mörkt lila med rött skimmer i, och i visst ljust blir det ju även svart och guldigt.

Här är det tre lager tror jag, lättlackat och väldigt fint. Som ni ser är det magiskt i solen när skimret syns tydligt.

Gillar du detta? Det finns fyra st kvar i shoppen!

layla-ce-63-2layla-ce-63-3layla-ce-63-4layla-ce-63-5