bbcouture-posse-formen-1

Då är det andra dagen av vår temavecka United in Green! Massor med fina gröna manikyrer igår, hoppas det fortsätter veckan ut! Lägg till din länk i kollaget nedan så kan du också visa att du stöder kampen mot depressioner.

Om du vill ha ett eget kollage på din blogg kan du hitta koderna här! Observera att du ska ha tisdagskoden! Många hade problem igår med att få det att fungera, tänk på att kopiera koden och skriva in det i html-läget. Maila mig på karin@vackerunderbar.se om det inte fungerar. Använd gärna bilden till höger också, antingen genom att spara den eller bara kopiera länken till den.

Vad tycker du om detta lack? Rösta här!
[rate]

Idag vill jag visa er ännu ett lack från BB Coutures For Men-serie. Detta är olivbladsgröna Posse, ett nästan frostigt skimmerlack men som tack vare sin relativt mörka färg verkligen fungerar. Här är det två lager och som ni ser på bilderna hade det inte riktigt torkat… Sånt händer! Dessutom var det lite rinnigt och svårt att lacka med, ni ser ju att kanterna är långt ifrån perfekta. Men dessa bilder togs i somras innan jag började städa mina manikyrer.

I övrigt är detta en nyans jag trivs ganske bra i, inte för mesig utan ganska tuff.

Vad tycker du om detta lack? BB Couture finns på Norways Nails och Overall Beauty.

bbcouture-posse-formen-3bbcouture-posse-formen-2bbcouture-posse-formen-4bbcouture-posse-formen-5

  1. Jag är ju också med idag, och har ju fått in kollaget på min sida. Men tro inte att jag får in bild på din sida inte, hur jag än åbäkar mej står det att bilden är för stor, har minskat den med 50% men iaf för stor. Fy vad jag är strulig jämnt.

    Men du visar ett fint lack :)

  2. Detta är en härlig grönfärg, kan tänka mig att den tom kan uppfattas brun om man bara kollar snabbt. Absolut en färg jag kan tänka mig!

    Kom idag fram till vad som gick fel med inlinkz-länkningen igår. Och som säkert gick fel för alla som nu misslyckades. Förut var inllinkz-länkarna på ett blogginlägg, när jag kopierade därifrån till html byttes vissa tecken ut, tex blev < typ "=/ och även om jag kopierade från din blogg, till notes/anteckningar (som brukar ta bort osynliga formateringar), kopierade igen till min blogg så gick det inte. I dag när länkarna finns i det nya "textinlägget" så funkade det direkt. :P

    • Jaa det har helt rätt! Därför jag lade dem i textfilen istället. För mig fungerade det utan problem direkt från bloggen, så tog lite tid innan jag upptäckte felet.

  3. Smutsigt grönt vill jag kalla denna nyans. Jag gillar den, såklart grönt är ju underbart i alla nyanser (säger jag nu men jag kanske ändrar mig i slutet på denna vecka) ;)

Comments are closed.