femmefatale-gentlemansscuffle-1

Holofredag är tillbaka! Åtminstone inofficiellt. Det är Sminkan och Emma på sminkan.com som dragit igång det igen, inte med inLinkz och bla bla som vi kör med på onsdagar men ett litet sådär… ja du vet, fredagshäng! Kul tycker jag! Holosar är min ständiga favoritfinish, jag är inte särskilt förtjust i glitterlack men holos kan jag aldrig få nog av.

Idag vill jag visa ett lack som legat mer än ett år i arkivet, nämligen turkosblå Femme Fatale – Gentleman’s Scuffle. Färgen är en härlig blå nyans, inte för mörk eller för ljus. Holot är väl kanske inte det starkaste jag sett men ändå vackert. Jag tror jag har fotat dessa under en ledlampa men kan ju ha varit en svag marssol också. I mina anteckningar hade jag skrivit att det går mer mot grönt irl, men eftersom bilderna är mer blå går vi efter det nu.

2 lager. Bra formula men tydligen lite rinnig.

Snyggt! Eller vad säger ni?

femmefatale-gentlemansscuffle-2femmefatale-gentlemansscuffle-3femmefatale-gentlemansscuffle-4femmefatale-gentlemansscuffle-5femmefatale-gentlemansscuffle-6

  1. Oj oj så läckert :O
    Jag har haft lite svårt med holo lack tidigare… jag tyckte de var så svåra att lacka naglarna med.. mitt första holo lack kom från Nfu.Oh och det var helt fruktansvärt :D
    Nu har jag några från Make Up Store och ett från H&M och de är ju helt underbara :)
    xx

    • Ja NfuOhs lack är svåra, behövs aqua base till dem. Men de nya indieholosarna är oftast riktigt bra!

Comments are closed.