19 juni, 2024

China Glaze – Moment In The Sunset

Dags så för det sista av Spring Fling som jag fått hemskickat att visa för er. De lack jag inte visat är It’s A-Boat Time! (silver), Too Much Of A Good Fling (ljusblå) och Blanc Out (vit). Kanske ingen större förlust…

Det här blev min favorit, ni vet ju att jag är galet svag för lack som har ett guldskimmer. Det spelar ingen roll vilken grundfärg lacket har, så länge guldskimret finns där så blir jag knäsvag. Det här är rosa China Glaze – Moment In The Sunset, en ganska varm rosa som är otroligt smickrande på naglarna. Det är ganska likt Depend Healing Peony, fast inte med lika mycket flakesskimmer.

Inte så farligt skirt heller, här är det tre lager och det tyckte jag räckte bra. Det här blev helgens manikyr så på bilderna har jag bas- och topplack.

Visst är det fint? I em får ni se sammanfattningen!