Jag är så glad att holofredag är igång igen! Besök Sminkan och Emma och se fler skönheter. 

Själv deltar jag idag med ett holo-ish, inte så tydliga regnbågar men fullt tillräckligt för att vara supervackert. Detta är A England – Spirit Of The Moors från Emily Brontë kollektionen. Köpte detta av Tove, eller Malin betalade och gav mig :) Det är verkligen så fint! Underbar blå nyans och tillräckligt fint scatter som kommer göra mig glad i helgen.

2 lager. Lite spretig borste men gick att använda. Torkade matt så jag har topplack på bilderna.

Visst är det fint? 

Vad tycker du om detta inlägg?

  • Älskar det! (0)
  • Bra! (3)
  • Helt ok! (0)
  • Ingen åsikt (0)

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>